2777
2789

خانما پشرمو هفته دوبار باید ببرم گفتن چون زیر شش ساله نمیشه گفت بیش فعاله یا نه ولی گفتن باید ببرم وگرنه توی مدرسه دچار مشکل میشه 

تمرکز نداره و چند مورد دیگه 

شما چیزی میدونید؟خوب میشه؟اثر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شاید علاقه نداره

خانم دکتره می‌گفت بچه تو اصلا چیزی به اسم صبر کردن نمی‌شناسه 

چند تا اصطلاح دیگه 

می‌گفت قانون رو رعایت نمیکنه 

دست ورزیش گفت مشکل داره بعد توی مداد دست گرفتن دچار مشکل میشه

آره خوب میشه اگر باور کنی و استرس بهش ندی 

شبا که میخواد بخوابه یا روزا گاهی نگاه تو چشماش بکن بگو من مطمئنم تو یه مرد موفق و قوی میشی 

واقعا باهاش مثله کسی رفتار کن که قراره موفق و قوی بشه وقتی کاری انجام میده بگو میدونستم از پسش برمیای وقتی نمیتونه کاری رو انجام بده بگو همه چی با تمرین و تلاش درست میشه 

گاهی بهش بگو میدونی با چی خوشحال میشم با دیدنت وقتی صحبت میکنی دلم ضعف میره 

زیاد بغلش کن بذار بگه با خودش مامانم منو همه جوره قبول داره ازش توقعه بالا نداشته باش 

هیچی تو این دنیا نیس که حل نشه 

نه قرص نیست ولی خب هم هزینش بالاست که این و جور میکنم ولی نمی‌دونم خوب میشه چی میشه

هزینش بالاست  اگه میتونی ببر  ببین جایی نیست قسطی حساب کنه  یا تخفیف بدن هلال احمری جایی

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

ازین رو به اون رو میشه بچت

حتما ببر

به کاردرمانش بگو برای خونه تمرین بده بهت اونا رو هونه انجام بده

یا اونجا توی گوشیت یادداشت کن خودت که چیکار میکنه هرروز اونا رو تمرین کن تو خونه

2810