رشته موردعلاقمون؟روتین درسیمون؟ایده ای؟برنامه ریزی؟و...😉❤️
لطفا همه ی دانش آموزان نهمیو تگ کنید🥲
ان شاالله با این تاپیک اگرسوال درسی واشکالی داشتیم بی پاسخ نمیمونه🥲❤️
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊
وقتی از دنیا کنار میکشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من خودم نهمیم البته چون نیمه دومین واگرنه باید دهم باشم🥲
دوست دارم درآینده دبیر الهیات بشم😁
معدلم پارسالم نیمه اولم۱۹.۷۹ونیمه دوم۱۹.۶۰شدم
ان شاالله امسال میخام۲۰بشم🥲
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊
همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
خوشگلا درمورد سنجش که تواذر ماه هست چیزی می دونید؟🥲
وقتی از دنیا کنار میکشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.