2777
2789

چرا آخه برای چی 

می‌خوام خونه زندگی خودمو داشته باشم اینقدر هیکل نحس خواهرمو نبینم حداقل ازش میترسم از چشم خیلی افتاده ازش خیلی میترسم 

جوابشو به زور میدم اونم با صدای خیلی آروم  از رو مجبوری 

خدایا چی میشد. من خونه زندگی خودمو داشتم زندگیم خیلی خوبه خیلی عالیه ولی اگر این نبود بهشت بود برام همه چی بابام برام همه چی فراهم می‌کنه ولی نمیخوام ببینم اینو

چندسالنومه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۲ خواهرم ۴۰

خواهرت مگه چیکار میکنه؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

#نماز #نماز_حاجت

❇️ نماز هزار حاجت یا صلاة لاَلف الحاجة چیست + طریقه

نماز حضرت خضر که به " صلاه لالف الحاجه "  مشهور است به معنی نماز برای #هزار_حاجت است.

این نماز دارای برکات و آثار بسیار زیادی است که خواندن آن برای برآورده شدن حاجت بسیار مجرب است.

علمای زیادی هم گفته اند که با خواندن نماز حضرت خضر به بسیاری از حاجت های خود و حقایقی از حکمت الهی دست پیدا کرده ایم.

در مورد سندیت این نماز باید بگوییم سید بن طاووس در کتاب جمال الأسبوع برای شب جمعه نمازهای متعدی عنوان کرده است که از جمله‌ی آنها می توان به «نماز حضرت خضر(ع)» اشاره کرد.

🔰طریقه خواندن نماز حضرت خضر

نماز حضرت خضر یا نماز هزار حاجت دو رکعت دارد مانند نماز صبح و طریقه خواندن آن به روش زیر است:

👈 نیت : دو رکعت نماز حاجت قربه الی الله .

1⃣ در رکعت اول:

سوره حمد و 10 مرتبه سوره کافرون خوانده شود.

2⃣ در رکعت دوم:

سوره حمد و 10 مرتبه سوره توحید خوانده شود.

▫️ بعد از اتمام نماز به سجده بروید و دعاهای زیر را بخوانید:

👈 10 مرتبه صلوات بفرستید.

👈 10 مرتبه ذکر زیر را بگویید:

(سُبْحانَ اللَّهِ والحمدللهِ ولااله الااللهُ وَ اللَّهُ اکبر وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قوةَ الاباللهِ العَلیِّ العظیم )

👈10 مرتبه ذکر زیر را بگویید:

(رَبَّنا آتِنا فی الدنیا حسنه وَ فی الآخره حسنه وَ قِنا عَذابَ النَّارِ )

👈 سپس حاجت خود را از خدا بخواهید.

❤️ نماز حضرت خضر برای میسر شدن ازدواج دختران و پسران مجرد بسیار مجرب است. بعد از خواندن نماز حضرت خضر در زمان حاجت خواستن ازدواج خود را بخواهید حتما گشایش ایجاد خواهد شد. ان شاءالله

🔹خواص نماز حضرت خضر در شب جمعه

سید بن طاووس در کتاب جمال الأسبوع برای شب جمعه نماز های متعددی را عنوان کرده است که یکی از انها نماز حضرت خضر است.بنابراین خواندن این نماز در #شب_جمعه برای براورده شدن حاجت مجرب تر است.

@marg_ham_zibast

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.