2777
2789

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم هردو برداشت کنید. به نفع هردومونه.حین عضو شدن کد معرف منو بزنید معتبره. اینم کد من

milli-6u7qi

چی بگم والا. ماهم. اعتقاد نداشتیم وبهش فکر نمی‌کنیم ولی. ول نمیکنن. 💔😞

همین الان اعتقاد داری که فکر میکنی بخاطر اوناست که وضعت اینه

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا یکی دیگه بیاد بگه خرافات میزنم خودمو ناکاررمیکنماگه خرافاته تو تاپیک من کامنت نذارید نمک رو ...

من درکت میکنم هفته پیش لایه کتابام یه برگه پیدا کردم توش اسم من و همسرم اسم مادر جفتمون و یه محبوبه نوشته بود منم همین جوری گذاشتمش موندم چکارش کنم

2805
همین الان اعتقاد داری که فکر میکنی بخاطر اوناست که وضعت اینه

میگم ک نداشتیم.  بهمون ثابت کردن. توخونه.  ت یکسره. جادو پیداکنید پشت درخونه هرشب تخم مرغ بشکنن.  قفل و موناخن و کثافت.  توخونت بندازن. وووو

وبدبختی و مریضی و بستگی. و. هزاران درد بی درمون پشت بند اونا.      اعتقاد پیدامیکنی دیگه

خدا ازشون نگذره تا میتونی نمازتو اول وقت بخون قرآن بخون آیت الکرسی معوذتین بخون هرروز و یه قرآن کوچیک هم میتوین همیشه همراهت باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
کجای قران این حرف مسخره رو زده مثلا من اعتقاد ندارم به برندگی چاقو اونوقت نمیبره؟

قشنگم ببخشا ولی تو که راجب قران اینو میگی روحتو دربرابر دعا داری کوچیک میکنی ،من خودمم دعاااا برام زده بودن کسی که باطلش کرد میگفت یکی از دلایلش سست شدن اعتقاداته

قشنگم ببخشا ولی تو که راجب قران اینو میگی روحتو دربرابر دعا داری کوچیک میکنی ،من خودمم دعاااا برام ز ...

اعتقاداتم قوی هست خیلیم قویه این حرف الکی بود

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

توروخدا یکی دیگه بیاد بگه خرافات میزنم خودمو ناکاررمیکنماگه خرافاته تو تاپیک من کامنت نذارید نمک رو ...

برو پیش ی دعا نویس طلسم باطل کن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
من درکت میکنم هفته پیش لایه کتابام یه برگه پیدا کردم توش اسم من و همسرم اسم مادر جفتمون و یه محبوبه ...

بنداز اب روان ببره

اب روان باطل میکنه سحر رو

تو خونه  زیاد اسپند و کندر دود کن.

و چهار گوشه خونه سرکه بریز کمی.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین یه آدم واقعا درست و کار بلد پیدا میکنی برات باطل کنه کدوم شهری؟؟

اینجا که نمیشه بگم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

2810