2777
2789

سلام خانوما

من ۳۹ هفته و سه روزم

امروز صبح وقتی از خواب بیدار شدم میخاستم از جام بلند شم احساس کردم مقدار خیلی کمی ترشح دارم مثل اب ن رنگی داره ن بویی

ظهرم دراز کشیده بودم میخاستم بلند شم باز همین طور تکرار شد الان شک کردم کیسه ابم سوراخ شده

کسی اگه تجربه داره لطفا راهنمایی کنه یعنی کیسه ابم سوارخ شده ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یه پد بزار، دوتا سرفه کن ببین خیس میشه یا نه

برا اطمینان برو بیمارستان تست نشتی کیسه اب میگیرن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

باسونومشخص میشه ولی اول برودستشویی جیش کن خودتوبشورقشنگ خشک کن لباس زیرتم عوض کن یه نواربزارخم شووچناسرفه کن اگه نوارخیس شدکیسه آبه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

عزیزم حمومتو برو بعد برو بیمارستان .... نگران نباش با آرامش کاراتو بکن ولی حتما تا قبل شب برو بیمارستان

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ترکید یا سوراخ شد من احساس میکنم سوراخ شده

برای شما کم، برای من کامل ترکید، با دهانه رحم یک سانت رفتم، 12ساعت طول کشید زایمانم

شماچون هفته آتون بالاتره، احتمالا، دهانه رحم بهتر 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همون میخام برم حموم بعد بره دکتر بنظرم سوراخ شده

آره سوراخ شده اینجوری که میگی

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
2810