2777
2789
عنوان

خانومای ک بچه وابسته و بغلی داشتین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
روروئک واینمیسته.اسباب بازی نمیگیره اگه من‌پیشش باشم با اسباب بازی .بازی میکنه اگه مشغول کار باشم فق ...

اینی من میگم مثلا در حد ی برنج شستن یا دسشوویی رفتن و...دیگه جواب نمیده. چاره ای نیست منم الان نشستم تو بغلمه اسباب بازیاشو گزاشتم پشتم  هر دو سه دقیقه ی بار یکیشو میدم دستش بازی کنه وگرنه تنهایی بازی نمیکنه. 

همتا اسم خـودمه♥
راه حلی ندارم واقعابچها یسری کاراشون ادمو به جنون میرسونهخوب کردی گذاشتی اتاق خدایی نکرده ی وقت ادم ...

دقیقا امروز یه عالمه کار داشتم اینم همش جیغ میزد با بدبختی خوابوندمش دقیقا ۵ دقیقه بعدش دوباره بیدار شد.فقط جیغ میزد دیگ‌یه لحظه جنون بهم دست داد هجوم‌بردم طرفش خواستم بزنم.خودمو زدم‌اومدم اینور.دوبارع جیغ زد دیگ انداختمش تو اتاق گفتم اینبار دیگ‌نمیتونم خودمو کنارل کنم میگیرم مززنمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم مادرم که خیلی بزای بچم میسوزم.ولی منم آدم وقتی دیدم دارم از کوره درمیرم و مبخواستم بزن ...

مادری اما اگاه نیستی ! این کارا چیه اخه میدونی وقتی انداختیش تو اتاق ب گریه هاش توجه نکردی چه حسی رو بهش منتقل کردی ؟ احساس بی ارزشی ،احساس دوست نداشته شدن ،طرد شدگی ،اون ک زبون نداره ،نیاز خودشو با گریه نشون میده ، وقتی تصمیم گرفتی بچه دوم داشتع باشی ینی تمام شرایطو پذیرفتی و اقدام کردی ،  الان در حال حاضر تنها دغذغه تو باید باید بچت باشه و رسیدگی ب نیاز ها ،قبل از هر جوابی اینو بدون من خودم مادر ی پسر بچه شلوغ یکسالو نیمه ام ک با وزن چهارده کیلو تمااااام وقت بغلمه و بشدت وابستمع ،ینی اشپزی با بغل ،غذا خوردن با بغل ،و... اگرم نکنم انقد گریه میکنه ک از حال میره ،ولی پذیرفتم ک الان این بچه تنها جای امنش بغلع منه ،اضطراب جدایی داره تا ۱۸, ماهگی همینه

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆