2777
2789

سلام وقت بخیر خانوما من ی پسر ۴سال و نیمه دارم.دخترمم ۹/۵ ماهشه دخترم از اول به شدت بغلی و وابسته من بود

بغل هیچکس جز خودم نمیره.موقع خواب اگه پیشش بخوابم ۲یاعت میخوابه ولی پیشش نباشم بعد ۵ دقیقه بیدار میشه.به هیچ کارم نمیتونم برسم دائم باید بغلم باشه حتی موقع غذاخوردن.یه دسشویی راحت نمیتونم برم.شوهرمم دیر میاد شبا که بدم اون نگه دارع تا من به کارام برسم

دیگه دیوونه شدم‌چیکار کنم یکم مستقل بشه.موقع کار کردن یا بغلمع یا چسبیده به پام و جیغ میزنه فقط

دیگه از گریه گذشته کارش فقط جیغ میزنه

کافیه بذارمش زمین همون موقع چنان جیغی میزنه و گریه میکنه به محض اینک بغلش کنم فوری ساکت میشه 

امروز دیگ جنون گرفته بودم دلم میخواست بزنمش.یکم خودمو زدم دوباره همش جیغ میزد دیگه انداختمش تو اتاق ک فقط صداشو نشنوم.۲۰ دقیقه جیغ زده گریه کرده تا خوابش برده دوباره ۵ دقیقه بعدش بیدار شده و جیغ میزد باط

وای شرایطه منو داری تو دختر😮😂

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم انقد عصبی کرده برا من دختر ۴/۵ساله پسر ۱۰ ماهه باز خوبه یوقتا خواهرش باهاش بازی میکنه تو اتاقش

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
منم انقد عصبی کرده برا من دختر ۴/۵ساله پسر ۱۰ ماهه باز خوبه یوقتا خواهرش باهاش بازی میکنه تو اتاقش

شرایطتون مثل منه پس..من دخترم فقط باید بغل من باشه حتی موضع غذاخوردن کنار خودم میشونمش ولی باز جیغ میزنه باید بشینه تو بغلم

پس کادامو‌چطوری انجام بدم؟اشپزی؟رسیدگی ب اون یکی بچم،کارای مهدش؟مهمون داری و...

منم ی بچه هشت ماهه دارم. ی کابینت تو اشپزخونه خالی کردم چیزای کم خطر گزاشتم اونجا سرگرم میشه. تو روروئک میزارمش. غذا ی وعده درست میکنم دو وعده میخوریم پلو توی پلوپز میزارم

تمیزی خونه هم برام مهم نیست زیاد

همتا اسم خـودمه♥
ولی خیلی کار بدی کردی که انداختی اتاق تا از شدت گریه خوابش برده گناه داره چجور طاقت آوردی بیست دیقه ...

عزیزم من خودم مادرم که خیلی بزای بچم میسوزم.ولی منم آدم وقتی دیدم دارم از کوره درمیرم و مبخواستم بزنمش .تصمیم گرفتم بندازم تو اتاق که یهو جنون بهم دست نده ناخواسته کتکش بزنم

منم ی بچه هشت ماهه دارم. ی کابینت تو اشپزخونه خالی کردم چیزای کم خطر گزاشتم اونجا سرگرم میشه. تو رور ...

روروئک واینمیسته.اسباب بازی نمیگیره اگه من‌پیشش باشم با اسباب بازی .بازی میکنه اگه مشغول کار باشم فقط گریه و جیغ

حتی گاهی نشستم پیشش تا مشغول بازی بشه ولی دیدم حواسش نیست یواش بلند شدم که کارامو بکنم.سزیع متوجه شده و شروع کرده جیغ و گریه

یه چند بار به جیغ و دادش توجه نکن خو تا اون جیغ میزنع تو بغلش می‌کنه اونم یاد گرفته جیغ میزنه

اخه یهو ۲۰ دقیقه نیم ساعت فقط جیع میزنه گریه میکنه.خسته نمیشه که.اخرسر منو خسته میکنه باز کوتاه میام بغلش میکنم

راه حلی ندارم واقعا

بچها یسری کاراشون ادمو به جنون میرسونه

خوب کردی گذاشتی اتاق خدایی نکرده ی وقت ادم کاری میکنه پشیمونی به بار میاد حالا یذره گریه کنه چیزیش نمیشه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810