2777
2789

یه سوال داشتم ازتون میگم اگه واکسن بچه رو نزنیم

اتفاق خاصی میفته من دخترم۴ ماهس نمیخام دیگه واکسن بزنم واکسن ۲ماهگی که زدم خیلی شدید گریه کرد دلم دیگه طاقت نمیاره تورو خدا فقط اونایی کع اطلاعات دارن جواب بدن ممنون 

لحظه شماری میکنم برای گرفتن دستات👶🤍

اگه خدایی نکرده بچت فلج اطفال بگیره چیکار میکنی ؟یا سیاه سرفه ؟میدونستی عوارضش جبران ناپذیره ؟واکسن میزنه یک هفته تب و گریه میکنه خوب میشه ولی مریضی بگیره خوب نمیشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بچت رو دوست داری واکسن هارو بزن این واکسن ها از خیلی بیماری ها جلوگیری میکنه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

دختر من به طرز وحشتناکی گریه میکرد کسی ک حتی گریه کردن بلد نبود چند نفری کنترلش واقعا سخت بود دیگه از گریه وحشت ناک میگفتیم میمیره این خداروشکر واکسن بعدی خیلی بهتر بود چند روز دیگم واکسن شش ماهگی داره خداکنم خوب باشه اگه عین اولی باشه من میمیرم 

این واکسنا همه برای تقویت بدن و سیستم ایمنی نوزاد هست اگر نزنی ممکنه هم الان هم در آین ه دچار مشکل بشه این اذیت شدنه و تب یک شبه و بهونه گیریا برای همه بچه ها هست اما ارزش اینو داره که خیال منه مادر راحت باشه برای بچم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اگه خدایی نکرده بچت فلج اطفال بگیره چیکار میکنی ؟یا سیاه سرفه ؟میدونستی عوارضش جبران ناپذیره ؟واکسن ...

آخه الان همچین مریضیی نیس که دیگه 

بخدا نمیدونم چی کنم خیلی دودلم😔

آخه الان همچین مریضیی نیس که دیگه بخدا نمیدونم چی کنم خیلی دودلم😔

اصلا ریسک نکن این افغانی ها هزار تا مریضی با خودشون آوردن نگو نیست 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اصلا ریسک نکن این افغانی ها هزار تا مریضی با خودشون آوردن نگو نیست

بعد اینکه تنهام هستم کسی نیس کمکم کنه سری قبل مامانم بود ولی الان تنهام واقعا نمیدونم باید چی کار کنم

بعد اینکه تنهام هستم کسی نیس کمکم کنه سری قبل مامانم بود ولی الان تنهام واقعا نمیدونم باید چی کار کن ...

نگران نباش هیچی نمیشه قبل از اینکه ببری بهداشت دوبرابر وزنش قطره استا بده اصلا دیگه اذیت نمیشید 

پسرم اصلا از واکسن ها اذیت نشد ولی از ختنه چرا خیلی بد بود  

نگران نباش هیچی نمیشه قبل از اینکه ببری بهداشت دوبرابر وزنش قطره استا بده اصلا دیگه اذیت نمیشید پسرم ...

ممنون خداکنه اذیت نشه اصلا طاقت نمیارم 

2810