2777
2789
عنوان

تاخیرگفتاری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست
پسر منم مثل خواهر شما بود دقیقا. الان باید انشا بنویسن هنوزم مشخصه از بقیه بچه ها عقب تره با اینکه م ...

مشکل این نسل هستش کلا متاسفانه...

منم چون اختلاف سنیم با خواهرم خیلی زیاده

قشنگ بچگیش رو کامل یادم هست یعنی طوری بود که خودم اولین روز کلاس اولشو بردم

ولی الان سختیش هست براتون ❤️❤️❤️❤️

چند سال دیگ قشنگ به بچه ها میرسه خیالتون راحت

ما برا خواهرم خیلی استرس داشتیم اونسال دکترا مثل الان زیاد نبودن توی این زمینه

الان خیلی پیشترفت کردن

ولی بعد چند سال

قشنگ خودش دیگ تونست به بچه ها برسه

الان راحتتتت میخونه بی مشکل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل این نسل هستش کلا متاسفانه...منم چون اختلاف سنیم با خواهرم خیلی زیادهقشنگ بچگیش رو کامل یادم هست ...

خداروشکر. پسر منم فارسی عالیه خوندنی املاش بیسته ولی خب علومشون سخت شده نمیتونه خوب توضیح بده 

همتا اسم خـودمه♥
کاش پیش دبستانیشو میزاشتی مهداونحا ارتباط بچه ها بیشترهحرف زدنش خیلی بهتر میشد

مهد گذاشته بودم وقتی شاغل بودم. اونجا لذتش کردن دچار اضطراب شدیدی شد. ماجراش مفصله

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
2805
شما که اگاه هستید قطعا میدونیدوضعیت رشد مارو با وضعیت رشد بچه های این نسل نباید قیاس کنیدبعله ما گفت ...

حرفتون کاملا درسته شرایط قبلا با الان خیلی فرق کرده ما طبیعی بزرگ شدیم تو کوچه بازی کردیم. ولی الان تو کوچه هیچ بچه ای نیست. و همه ی بچه ها موبایل بدست شدن یا درگیر تلوزیون و تبلت. یعنی بچه های الان دچار فقر محیطی شدید شدن.   باید زیاد روشون کار کرد ولی من هم متاسفانه خودم درگیر و گرفتارم و روحیه خوبی هم ندارم. حتی خودم نمی‌توانم موبایل رو کنار بزارم. و وقتی موبایل دستم میگیرم دخترم میاد پیشم میشینه موهامو بو میکنه صورتمو بوس میکنه. که بهش توجه کنم. اینجور بچه ها دچار افسردگی شدن. روش خانم دکتر موسوی فقط فاصله گرفتن بچه ها از دیجیتال نیست اون میگه والدین هم باید از موبایل و ‌... فاصله بگیرن چون به بچه ها حس دوست نداشته شدن دست میده. و من عمیقا اینو حس کردم.

این روش رو دوسه ساله ها شاید جواب بده دیگه بچه پیش دبستانی غیر اینا نیاز به حمایت بیشتر داره

من با این روش دیر آشنا شدم وقتی ۴ و نیم سال داشت. ایشون معتقده ذهن قدرت ترمیم پذیری داره. با محبت و توجه درست میشه

من سه سال فاصله دوساعته رو رفتم و برگشتم هفته ای دوبار وگرنه که بچه ام برچسب استثنایی میخوردـاز همین ...

واقعا؟ چقدر سختی کشیدین. میشه یکم بیشتر توضیح بدین و کدوم شهر گفتار درمانی رفتین و واقعا نتیجه دیدین؟ از کی متوجه شدین؟