2777
2789
عنوان

تاخیرگفتاری کودک

110 بازدید | 23 پست

مامانهای که بچه هاشون تاخیر گفتاری دارند و پیش دبستانی میرن، اونجا مربیا یا مدیر اجازه میدن شما هم همراهشون برید؟ دختر من حرف مربی رو گوش نمیکنه فقط حرف منو گوش میکنه. متاسفانه منم نمیزارن برم کلاس.واقعا درمانده شدم  

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

سلام عزیزم

ببین 

اجازه بعیده بدن مگر چند بار

چراکه اینطور باشه بچه های دیگ میخوان بهونه بگیرن مادر ما هم باید بیاد مهد یا پیش دبستان

ولی وضعیت بچه رو به مربی و مدیر اطلاع بده

بگو اینشکلیه و بهش سخت نگیرید صرفا میخوام با محیط اشنا بشه

تحت نظر گفتار درمان هست؟؟❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام عزیزمببین اجازه بعیده بدن مگر چند بارچراکه اینطور باشه بچه های دیگ میخوان بهونه بگیرن مادر ما ه ...

نه گفتار درمان شهر ما خوب نیست فقط یک ماه بردم. این چون از زیر یکسالگی با موبایل بود اینطوری شده. با حذفش همون همون اول نتیجه بهبودی دیدم. ولی بعد نتونستم کامل حذف کنم.

نه گفتار درمان شهر ما خوب نیست فقط یک ماه بردم. این چون از زیر یکسالگی با موبایل بود اینطوری شده. با ...

یه جایی رو پیدا کن سریعا ببر

دلخوش گوشی حذف کردن و نکردن نباش

تاخیر در گفتار توی این نسل بسیار زیاده

هیچ چاره ایی جز گفتار درمان نداری

البته بهت بگم بر حسب تجربه هایی ک دیدم

باید پیگیری کنی

اینطوری نیست توی ۲ هفته یهو ببینی مثل بلبل برات حرف میزنه

شاید لازم باشه تا چندیییین ماه هر هفته ببری بیاریش

سریعا هم پیگیر شو

چون توی سنجش ورود به اول دبستان به مشکل میخوری

اونجا ۳ حالت داره

یا اذیت میکنن حساااابی تا قبولش کنن

یا میگن ببر گفتار درمان باز

یا میبینی طرف اصلا حالیش نیست تاخیر در گفتار چیه یهو دیدی گفت ببرش استثنایی مدرسه معمولی نمیتونی ببری

چون برای یکی از دوستان توی نی نی سایت همین مشکل پیش اومد

منتها شاااااانس اورد مدیر مدرسه استثنائی قبول نکرد بچشو گفت بچت سالمه طرف مخش تاب داشته فرستاده اینجا

ببرش گفتار درمانی تا خوب شه سال بعد بره مدرسه

یه جایی رو پیدا کن سریعا ببردلخوش گوشی حذف کردن و نکردن نباشتاخیر در گفتار توی این نسل بسیار زیادههی ...

دقیقا همینارو میخواستم بنویسم

بر فرض مدرسه هم راش بدن بعدا کلی چالش داره چون روش تدریس مدارس ما شنیداری و توضیحیه. بعدا توی جمله سازی  فارسیو مساله سازی ریاضی  توضیح علوم... دچار مشکل میشه

همتا اسم خـودمه♥
یه جایی رو پیدا کن سریعا ببردلخوش گوشی حذف کردن و نکردن نباشتاخیر در گفتار توی این نسل بسیار زیادههی ...

من به روش-خانم دکتر موسوی میرم و واقعا از او نتیجه گرفتم. گفتار درمان هم فقط آقای قاسمی تو شیراز رو قبول دارم که متاسفانه خیلی-دوریم فقط-دو دوره هاش شرت کردم و مطالب پیجش ور بعضا پیگیری میکنم. گفتار درمانی چیز خاصی نیست مگر ما بچه گی گفتار درمانی رفتیم تا حرف بزنیم؟ ریشه مشکل باید حل بشه. من میدونم بچه ام زندگی اش چطوری بوده من شاغل بودم سه سال تو خونه تنها با باباش بود دائم جلو تلوزیون و موبایل .دچار فقر محیطی شده. دکتر هر بچه ای در وهله اول مادرشه

من به روش-خانم دکتر موسوی میرم و واقعا از او نتیجه گرفتم. گفتار درمان هم فقط آقای قاسمی تو شیراز رو قبول دارم که متاسفانه خیلی-دوریم فقط-دو دوره هاش شرت کردم و مطالب پیجش ور بعضا پیگیری میکنم. گفتار درمانی چیز خاصی نیست مگر ما بچه گی گفتار درمانی رفتیم تا حرف بزنیم؟ ریشه مشکل باید حل بشه. من میدونم بچه ام زندگی اش چطوری بوده من شاغل بودم سه سال تو خونه تنها با باباش بود دائم جلو تلوزیون و موبایل .دچار فقر محیطی شده. دکتر هر بچه ای در وهله اول مادرشه

دقیقا همینارو میخواستم بنویسمبر فرض مدرسه هم راش بدن بعدا کلی چالش داره چون روش تدریس مدارس ما شنیدا ...

من خواهرم چنین وضعیتی داشت

سنجش رو با استرس گذروندیم و قبول شدش

تا همون موقع هم تحت نظر گفتار درمان بود

دقیقا یکی دو تا همکلاسی داشت که معلمش کلاس خصوصی براشون میذاشتش

یکی دوبار ک برا خواهرم گرفتیم 

گفت اونا اصلا الفبا رو هم یاد نمیگیرن خیلی وخیمه اوضاع

با اینکه میرفتن گفتار درمانی ولی چون دیر شده بود از بچه ها حساااااابی عقب افتاده بودن اصلا یاد نمیگرفتن دیگ

حتی خواهرم با اونهمه پیگیری ما

باز تا چندین سال اول با معلماش هماهنگ بودیم

اونام چون غیرانتفاعی بود کمک میکرد و هواشو داشتن سر کلاس که چیز سختی نپرسن پیش بچه ها کم بیاره یا....

دولتی باشه ک اصلا براشون مهم نیست

بلد نیست؟ به درک

قشنگ جوابشون همینه

من خواهرم چنین وضعیتی داشتسنجش رو با استرس گذروندیم و قبول شدشتا همون موقع هم تحت نظر گفتار درمان بو ...

پسر منم مثل خواهر شما بود دقیقا. الان باید انشا بنویسن هنوزم مشخصه از بقیه بچه ها عقب تره با اینکه من چقدر کلاس بردم و وقت گزاشتم

همتا اسم خـودمه♥
من به روش-خانم دکتر موسوی میرم و واقعا از او نتیجه گرفتم. گفتار درمان هم فقط آقای قاسمی تو شیراز رو ...

شما که اگاه هستید قطعا میدونید

وضعیت رشد مارو با وضعیت رشد بچه های این نسل نباید قیاس کنید

بعله ما گفتار درمان نداشتیم

ولی شرایط محیطی با صفر تا صد الان فرق داشت

نسل دیگه ایی بودیم ما

الان یه نسل دیگه توی شرایط دیگه هستش

مگه قدیم تو خونه نمیزاییدن اونم طبیعی؟؟؟

پس چرا ما نمیتونیم تو خونه که هیچی همون بیمارستانم راحت طبیعی زایمان کنیم ؟

لابد یه چیزی هست که اینهمه مرکز اومدن دارن با بچه ها کار میکنن

حرفم اینه خلاصه

خودت بهتر بچه رو میشناسی

ولی ولی ولی

به حرفا اعتنا نکن و پیگیر شو اگر میبینی تا چند ماه دیگ مثلا حتی با توی محیط بودن روون صحبت نمیکنه ارتباط نمیگیره

چراکه توی اول دبستان

تازه میفهمی گرفتار چه ماجرایی شدی

ایشالا تنتون سلامت باشه همیشه

من به روش-خانم دکتر موسوی میرم و واقعا از او نتیجه گرفتم. گفتار درمان هم فقط آقای قاسمی تو شیراز رو ...

این روش رو دوسه ساله ها شاید جواب بده دیگه بچه پیش دبستانی غیر اینا نیاز به حمایت بیشتر داره

همتا اسم خـودمه♥
2810