2777
2789
عنوان

چجوری به نامزدم بگم نریم بیرون که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

سلام خواهرای عزیزم

موضوع پایان نامه ام رو طلاق عاطفی بین خانم های ایرانی انتخاب کردم

بچه ها 250 نفر نیاز دارم به پرسشنامه ام جواب بدن 

استاد گفته اگر تا امشب تکمیل نشه باید ترم بعدی رو باهاش بگیرم 😭😭😭

بخدا کمتر از 10 دقیقه وقت میگیره تو رو خدا اگر میتونید به پرسشنامه ام جواب بدین

اینجا نتونستم لینک پرسشنامه بزارم 

اگر ایتا دارین بهم پیام بدین اونجا لینک پرسشنامه بفرستم

شناسه کاربریم در ایتا 

@Missgoliiii

جلوی پسرداییت اعتماد به نفس نداری ؟ما می‌زدیم پس کله ی هم🤣☺️😁🥴

منم تصور اینکه از پسردایی هام خجالت بکشم و نمیتونم بکنم🤣🤣🤣🤣

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

سخت نگیر برو، کم کم یخت آب میشه ، راحت نیستم چیه ، خوبه فامیله، غریبه بود که دیگه هیچی

اعنماد به نفسشو ندارم حوصله هم ندارم😖

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اره 🤭دارم فکر میکنم شاید ما عادی نیستیم🥴😁

شایذ چون پسردایی هامون خیلی داغونم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه