2777
2789
عنوان

کش و قوس بدن نوزاد در خواب

57 بازدید | 11 پست

بچم 17 روزشه هر پنج دقیقه ده دقیقه یکبار توی خواب شروع میکنه بدنشو کش و قوس بده و زور میزنه ولی گریه نمیکنه

دفع مدفوعش طبیعیه بعد شیر خوردن هم آروغشو میگیرم

توی آروغ زدن یکم بالا میاره ولی چهار شبه وقتی شیر میخوره آروغشو میگیرم همه رو بالا میاره

طبق دستور دکترش صبح 5 قطره و شب 5 قطره پدی لاکت میخوره

ببرمش دکتر یا طبیعیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شایدم رفلاکس داره چون بالا میاره باید اینو هم ببری دکتر برسی کنن یه سری رژیم خاص داره اونم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

ببریش پیش مامای مرکز بهداشت هم خوبه

اما بنظرم طبیعیه

میگم من نینی دومم ده روز دیگه بدنیا میاد🤩

بنظرت لباس چی نیازه براش بگیرم 

سرهمی مخمل چنتا خوبه برای خونه و بیرون

لباس گرم مناسب فصل منظورمه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
ببریش پیش مامای مرکز بهداشت هم خوبهاما بنظرم طبیعیهمیگم من نینی دومم ده روز دیگه بدنیا میاد🤩بنظرت ل ...

لباس زیاد نخر هر لباس رو شاید دو سه بار تنش کنی براش کوچیک میشه نوزاد رو نمیشه زیاد بیرون برد دو دست لباس بیرون بخر بقیش رو راحتی شلوار و بلوز بخر که پوشک عوض کردن راحت باشه دراوردن پوشوندنش هم راحت

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

کولیک داره.تو ننو بخوابونش.شیر میخوره حتی اگه اروعم زد بیست دقیقه نگهش دارین زود نزار سرجاش

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
لباس زیاد نخر هر لباس رو شاید دو سه بار تنش کنی براش کوچیک میشه نوزاد رو نمیشه زیاد بیرون برد دو دست ...

ممنون عزیزم لطف کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
ببریش پیش مامای مرکز بهداشت هم خوبهاما بنظرم طبیعیهمیگم من نینی دومم ده روز دیگه بدنیا میاد🤩بنظرت ل ...

والا من که چهار پنج تا بلوز راحتی واسش گرفتم ولی کمه 

با خودم میگم کاش بیشتر گرفته بودم چون شیر بالا میاره خیسشون میکنه

لباس بیرون هم یه دست بافت داره

والا من که چهار پنج تا بلوز راحتی واسش گرفتم ولی کمه با خودم میگم کاش بیشتر گرفته بودم چون شیر بالا ...

عزیزم ممنونم🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40