2777
2789

روغن خار مریم معجزه میکنه مدرس طب سنتی هستم  روغن خار مریم رو بهتون پیشنهاد میکنم 

بخدا تبلیغ نیست چون خودم اطرافیانم درحال استفاده هستیم خیلی عالیه گفتم ک به شما دوستان هم معرفیش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی سه قاشق چای خوری همراه با وعده ها میل کنیدیا اینکه یک قاشق چای خوری صب ناشتا میل کنینقیمت ۹۵۰عا ...

ممنونم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

اونایی ک کیست و توده تو سینه دارن ممنوعه این گیاه 

منم میخواستم بخورم ولی نمیتونم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
اونایی ک کیست و توده تو سینه دارن ممنوعه این گیاه منم میخواستم بخورم ولی نمیتونم

من دارم قرصشو میخورم و سینم فیبروم کیستیکهیعنی خوب نیست؟ 

چندروز هست سینم دردمیکنه و میخاره خیلی میترسم 

چرا خوب نیست

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
من دارم قرصشو میخورم و سینم فیبروم کیستیکهیعنی خوب نیست؟ چندروز هست سینم دردمیکنه و میخاره خیلی میتر ...

نه عزیزم

کیست میاره

کیست ها بزرگ میکنه

من کبدم چرب گرید دو 

ولی نمیتونم بحورم خارمریم برای سینه های فیبروکیستیک ممنوعه 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
نه عزیزمکیست میارهکیست ها بزرگ میکنهمن کبدم چرب گرید دو ولی نمیتونم بحورم خارمریم برای سینه های فیبر ...

دکتر گفته از جا میدونی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)