2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قرص جنسینگ دارم میخورم الان ۱۰روزه ۴کیلو چاق شدم فعلا ک راضیم ولی گفته نباید بهو قطع کنی

همون قوطی مشکی؟

واسِه کسی کِه اَزارتِفاع بِتَرسِه بالارَفتَن یِ اِشتِباهِ مَحضِه♥️🕊
از کجا خریدی دارو خونه

نه عطاری قبلا پودرش خوردم خوب نبود ولی قرصشو هرکی اشناهام خورده راضی بوده خودمم همشونو همیشه میبینم لاغرم نشدن انقدم خوشگل شدن منم گرفتم ۵۰بودم شدم ۵۴ تا ۶۵ بشم دیگه نمیخورم 

الان رپزی دوتا قبل ناهار و شام میخورم بعد یک ماه روزی یکی بعد هفته ای دو تا ….همینحوری تا قطع کنم

نه عطاری قبلا پودرش خوردم خوب نبود ولی قرصشو هرکی اشناهام خورده راضی بوده خودمم همشونو همیشه میبینم ...

البته خییییلی اشتهام زیاد کرده هردیقه گشنمه ینی منی ک صبح ۱۲بیدار میشدم الان از گشنگی ۹بیدارمیشم‌صبحونه‌میخورم کامل دوباره میان وعده دوباره ۱۲ناهار با کلی دل ضعفه دوباره ساعت ۳گشنم‌نمیشه فقط یکسره دلم میخاد بخورم

عوارض داره

اره ولی اینایی ک خوردن هیچکدوم چییزیشون نشده دوساله میبینم چاق موندن عوارضشو از مو‌زائد و اینا میشه درست کرد ولی لاغری لعنتی رو نمیشه درست کرد من خسته بودم از لاغری 

هرروز صبحم خاکشیر میخورم حجامتم میرم

البته خییییلی اشتهام زیاد کرده هردیقه گشنمه ینی منی ک صبح ۱۲بیدار میشدم الان از گشنگی ۹بیدارمیشم‌صبح ...

بعد پودر جوانه گندمم گرفتم روزی یه ساشه با یه موز قاطی میکنم میخورم 

یجوری میخورم ک تو این یک ماهی ک اشتها دارم چاق شدم بعدش اکه برگشت داشت حداقل ۱۰کیلو‌برام‌بمونه

من قرص جنسینگ دارم میخورم الان ۱۰روزه ۴کیلو چاق شدم فعلا ک راضیم ولی گفته نباید بهو قطع کنی

من گین اپ خوردم 

بعدش مریض شدم کیسه صفرام سنگ داشت درد گرفت 

و کل وزنی که گرفته بودم از دست دادم

2810