2777
2789

گفتم تاپیک قبلی پدرش مرده خودش به من نگفته هنوز غیر مستقیم هم میپرسم چیزی نمیگه ولی میشوم از بقیه که بهش چی میگن اونم موافقه .

منم می‌خوام مخالفت کنم نرم واحد پایینی اونا برادرشوهرم می‌گفت هرچی شوهرت گفت نه نگو نزار زندگیتون خراب شه حس میکنم اونم می‌فهمه که سر این قضیه ممکنه قیدمو بزنه.بنظرتون میشه؟ اگه بگم بریم تو یه محله یا یه کوچه یا حتی دیوار به دیوار قبول میکنه؟

خیلی استرس دارم خیلی حالم بده کاش اصلا همچین چیزی نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط خیلی سختی هست . 

ولی احساست رو به همسرت رک بگو قبل ازینکه بقیه مدام حرف بزنن. 

همه احساست و شرایطت رو بگو. 

برادرشوهرت چکاره هست که نظر بده، 

شوهرت براش مهم باشی لااقل ب حرفات گوش میده ولی خب شرایط سختی هم هست مادرش تنها شده. 

نمی‌دونم من بودم چکار میکردم . ولی حتما صحبت کن با همسرت خیلی جدی و بدون رودربایستی.

2805

یه همکار داشتم ر فته بود از یه شهر دیگه زن گرفته بود ...بعد مدتی دیدم میگه همسرم میگه کارت رو ول کن بریم شهر پدر و مادر من همونجا پیش پدرم کار کن ..بهش گفتم دیگه چه مشکلاتی دارید ؟ از مشکلاتش کمی برام گفت ..بهش گفتم یه برگ برنده دست خودت داشته باش ...تعجب کرد گفت یعنی ممکنه به خاطر همچین مسئله ای یه زن طلاق بگیره ..گفتم اره ..صد در صد ...

فکر میکنید چی شد ؟ دقیقا چند ماه بعدش دختره هم مهریه اش رو به اجرا گذاشت و هم طلاق گرفت ....

اینو گفتم بدونید بعضی آدمها اینجوری هستن ..عمق وابستگیشون به خانواده ی پدر و مادرشون جوری هست که حتی ممکنه قید همسر و فرزندش رو هم بزنه ...

شما اگه از این بابت با همسرتون مشکل دارید به شما هم پیشنهاد میکنم ..سعی کنید یک برگ برنده برای خودتون تو زندگی داشته باشید ..این برگ برنده ممکنه یه سند به نام باشه ..ممکنه یه ماشین باشه ..ممکنه حق طلاق باشه ..ممکنه ..............

خلاصه چیزی باشه که بابتش از لحاظ مالی خیالتون تا حدودی راحت باشه و بتونید تصمیم عاقلانه بگیرید ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........