2777
2789

فقط همون غذاهایی که میگه براش درست میکنم هیچی نمیخوره عاشق کیک و آبمیوه و شکلات و اشغال های بیرونه ولی من نمی‌خرم براش خیلی کم 

با کلی عشق براش قرمه سبزی درست کردم نمیخوره 😔😔😔قبلا میگفت برام درست کن الان میگه دوست ندارم

انواع شربت ها رو امتحان کردم دکترم بردم خیلی ضعیفه دارم دیوونه میشم ۹ سالشه ولی اندازه ۵ ساله هاست

الان سرما هم خورده دیگه هیچی 

با این که وضعیت اقتصادی مون اصلا خوب نیست ولی غذاهایی که دوست داره براش درست میکنم ولی دریغ 

بچه های دیگه رو میبینم کلی حسرت میخورم🥲😭😭😭😭

تو رو خدا کمکم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

پسر منم کم اشتها شده بود چند ماه روزی پنج سیسی شریت مولتی ویتامین لیکو بهش میدم خیلی خوب شده قشنگ میشینه میخوره غذاشو‌ 

پسرتون میان وعده هم میخوره ؟ 

میتونی بشینی باهاش این موکبانگارو ببینی که یه نفر با سرو‌صدا فذا میخوره که آب دهن آدم راه میافته تا اشتهاش باز شه 

زیادی لی به لالاش گذاشتی 

بد عادتش کردی 

من دوتا بچه دارم از بچگی هر غذایی درست کردم نخوردن اصلا حذف نکردم گذاشتم سه چهار هفته بعد باز درست کردم سه بار چهار بار نخوردن اخرش مجبور شدن بخورن 

همین سه هفته پیش خوراک اسفناج درست کردم کوچکه سه سالشه نخورد امروز باز درست کردم با لذت نشست خورد

2810