2777
2789
عنوان

خانومای عزیزم بیاین راهنمایی کنید که به نامزدم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست
دوستوای از دیروز انلاین نشده بودما هی گفتن تقضر توعه تقصیر توعه انلاین شدمالانم نمیدونم چ غلطی بکنمب ...

دیروز بهت پیام داده تو جواب دادی؟

بنظر من کلا وقتی قهر میکنی نه انلاین شو نه حرفی بزن 

بذار خودش بیاد 

اگه مثلا یک روز دو روز خبری نشد انلاین شو بازم حرفی نژن

خودش میاد یه چیزی میگه تضمیمی😂

بذار اون همیشه پیش قدم بشه برای از دست دادنت ترس داشته باشه

تو هیچی نگو

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
همیشه میگه تو کش میدی یچیو خیلی میگی ولی خوب هیچوقت جلو نمیاد ک مثلا بگه ناراحت شدی ببخشید فلان اصلا ...

باشه اصلا ممکنه رو مود نباشی ی چیزی بگی ناراحتش کنی ولی اونم باید بدونه ک بعضی وقتا باید بیاد ارومت کنه

ما باهم دوستیم ولی اگه ی چیزی ناراحتم کنه از دلم در میاره میاد میگه میدونم تو نمیخوای ابراز احساسات کنی ولی من میکنم تو گوش کن

برای من عیبش اینه ک چت مادرشو خوندم دیدم پشت من کلی حرف زده و خیلی وابسته ب مادرشه و مطمئنم باهم اینده ای نداریم سر این موضوع🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز بهت پیام داده تو جواب دادی؟بنظر من کلا وقتی قهر میکنی نه انلاین شو نه حرفی بزن بذار خودش بیاد ...

توام لنگ خودمی😂

نه دیروز جوابشو ندادم

همیشه اینکارو میکردم ی سری انقدر نگران شد ک ب دوستم گفته بود به مامانم زنگ بزنه🙄

ولی الان انلاین شدم دیگه از الان ب بعدشو بلد نیستم🥲🥲

توام لنگ خودمی😂نه دیروز جوابشو ندادمهمیشه اینکارو میکردم ی سری انقدر نگران شد ک ب دوستم گفته بود به ...

همزاد منی پس😂🤣

الانم نگران شده به روی خودش نمیاره فعلا صبر کن هیچی نگو 

از الان هم دیگه آنلاین نشو 

وقتی هم برگشتی بازم آنلاین نشو 

میدونه سر کار میری وقتی تسلیمش تموم بشه آنلاین نشی نگران میشه خودش یه چیزی میگه😂

صبر پیشه کن

همزاد منی پس😂🤣الانم نگران شده به روی خودش نمیاره فعلا صبر کن هیچی نگو از الان هم دیگه آنلاین نشو و ...

هردوتامون دانشجوییم فردا کلاس داریم

دانشگاهم نرم؟🥲🙄😂

نگم من رفتم سرکار؟

وای انگار مجبورم😂🙄

باشه اصلا ممکنه رو مود نباشی ی چیزی بگی ناراحتش کنی ولی اونم باید بدونه ک بعضی وقتا باید بیاد ارومت ...

واایی خیلیی بده میدونم چی میگی قشنگ درکت میکنم بچه ننه بودن اصلا خب نیس خداروشکر این مشکل و زیاد نداره پشتم وایمسته ولی اینکه ناراحتی و اینای من واسش مهم نیس اذیتم میکنه 

شماهم بهش بگو اگه واقعا دوستت داره شماهم دوسش داری دست از اینکارش برداره بهش هم بگو پیامای مامانشو خوندی و واقعا هم ناراحت شدی ببین واکنشش چیه اگ یجوری رفتار کرد ک حق با مامانشه واقعا آینده ای خبی نداری چون تا دلت بخاد دیدم ک مادرا دخالت میکنن و رابطه ب جدایی و طلاق ختم میشه

هردوتامون دانشجوییم فردا کلاس داریمدانشگاهم نرم؟🥲🙄😂نگم من رفتم سرکار؟وای انگار مجبورم😂🙄

خیلی مهمه؟ اگه مهم نیست نرو😂

نه هیچی نگوووو باز میگه بگم میرم سر کار🤣

واایی خیلیی بده میدونم چی میگی قشنگ درکت میکنم بچه ننه بودن اصلا خب نیس خداروشکر این مشکل و زیاد ندا ...

مطمئنم باهم اینده ای نداریم ولی اون خیلی به اینده فکر میکنه. همسن همیم فعلا داره سخت تمرین میکنه که تا چندماه دیگه شاغل بشه

ولی پی امای مامانشو گذاشتم وقتی همه چی تموم شد بهش بگم ک دیگه نتونه انکارش کنه یا بگه برای چی وارد حریم شخصیم شدی

مطمئنم باهم اینده ای نداریم ولی اون خیلی به اینده فکر میکنه. همسن همیم فعلا داره سخت تمرین میکنه که ...

اخه ابن مشکل تو دوستی برام پیش اومده بود پیامای خواهرش و خوندم خیلییییی ناراحت شد تا حد جدایی ولی بهش گفتم کلا تغیر کرد دید واقعا من با این شرایط کنار نمیام ب خانوادشم گفت من با دنیا عوضش نمیکنم و اینا الان اونا احترام میزارن منم‌میزارم ها اوکی هن هستم باهاشون ولی یاد حرفای خواهرش میوفتم گریم میگیره چون واقعا دلم شکست 

اخه ابن مشکل تو دوستی برام پیش اومده بود پیامای خواهرش و خوندم خیلییییی ناراحت شد تا حد جدایی ولی به ...

در چ حدی بود پیامای خواهرش؟

چون پیامای خواهرشو خونده بودی میخواست جدا شه یا خودت میخواستی جدا شی

برای من اینجوری بود ک وقتی پیش من بود بهش گفتع بودن بدبخت هول یا گفته بودن این دختره مثل ی دستمال ولت میکنه.

عزیزم چجوری باید تاپیکمو کلا نابود کنم؟ چون میدونه نی نی سایت میام

در چ حدی بود پیامای خواهرش؟چون پیامای خواهرشو خونده بودی میخواست جدا شه یا خودت میخواستی جدا شیبرای ...

اینکه برو با یکی خودتو بالا بکش این نمیتونه ترو جمعت کنه فلان اووو اصلا ی حرفایی ک نمیتونم بگم ب خانوادم توهین کرده بوو اگ خودم بودم زیاد واسم مهم نبود ولی اینکه ب خانوادم توهین کرد خیلیی بهم برخورد و دلم شکست 

من میخاستم جدا شم ولی نذاشت هرکاری کرد ب خانوادشم گقت با دنیا عوضش نمیکنم اونا هم دیگه هیچی نگفتن اومدن خواستگاری چتد وقت بعدش برا همین ب شماهم گفتم الان بگین شاید واقعا دوستت داشته باشه و خانوادش گیر باشن خودشو تغیر بده برا زندگی کردن بدون دخالت مامانش اگ هم خیلیی دیگه بچه ننه باشه دکمشو بزن ب زندگیت راحت ادامه بده 

نه عزیزم نمیدونم والا