2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21618 بازدید | 647 پست
وقتی پیامتو دیدم ک گفته بودی کاش شماره شوهرمو میدادم بغض کردم برات یاد خودم افتادم امیدوارم بحق فاطم ...

الهی آمین

ان‌شاالله شماهم هرچی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده

هم شما هم تک تک کسایی ک پا ب پای من استرس کشیدن🫂❤️

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
الهی قربونت برم وقتی دیدم ریپلای زدی و متنت طولانیه گفتم وای باز یکی دیگه میخواد کلی نصیحتم کنه ک دخ ...

ن عزیزم واسه کسی ک از ی جنس داره فرق میکنه خیلیم فرق میکنه من تو حاملگی تاپیک زدم یکی همین جا میگفت مطمعنم پسردار نمیشی چون پسر میخوای گفتم خدای منم بزرگه وقتی بخواد بده میده امیدوارم توهم دلت مث من شاد بشه گلم من الانم ک الانه یاد روزی ک جواب آزمایشم اومد میفتم اشک شوق میریزم 

فدات بشم عزیزم انشالله قسمت و روزیت باشه ی پسر ناز و تپلی فداتبشم با بچه های تو انشالله😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم واسه کسی ک از ی جنس داره فرق میکنه خیلیم فرق میکنه من تو حاملگی تاپیک زدم یکی همین جا میگفت ...

ممنونم عزیزم ان‌شاالله دخترای منم داداش دار بشن

بادعاهای قشنگنت خیلی بهم لطف کردی پیاماتون استرسمو کنترل میکنه ❤️

ممنونم عزیزم ان‌شاالله دخترای منم داداش دار بشنبادعاهای قشنگنت خیلی بهم لطف کردی پیاماتون استرسمو کن ...

الهی آمین عزیزم خدا بهشون دادشی داده پشت و پناه داده مطمعن باش شک ب دلت نیار توکل ل خدای بالاسر فدات گلم منتظر خبر خوشت هستم

الهی آمین عزیزم خدا بهشون دادشی داده پشت و پناه داده مطمعن باش شک ب دلت نیار توکل ل خدای بالاسر فدات ...

ان‌شاالله عزیزدلم 

فعلا ک چشمم ب گوشی خشک شد خبری نشد ازشون

عین اینایی که میگن مهم نیست فقط سالم باشه پسر باشه

خوب وقتی دو تا دختر داره ..خداییش پسر خواستن خواسته ی زیاد و نامعقولی نیست ..انشالله که خدا قسمتش میکنه .

من خودم اولس پسر بود دومی رو با تمام جونم دختر میخواستم ..جالبه علایم هم کاملا متفاوت بود ..ولی پسر شد ..اولش شاید ناراحت شدم ولی بعد گفتم خدا صلاح‌.منو بیشتر از خودم میدونه ..الان میمیرم واسه پسرم ..البته بسیار مهربون و دلسوز برام مثل یه دختر

سلام اسی جان خیلی این مدت تو فکرت بودم و دعات میکردم نتیجه چی شد؟

سلام عزیزدلم 

والا سونو ک دادم دکتر با کلی شک و ترررررردید و بعد اینکه شنید گفتم ازمایشم پسر بوده گفت آره احتمالا پسره

دیگه نمیدونم والا سپردم ب خدا

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
الهی آمین عزیزم خدا بهشون دادشی داده پشت و پناه داده مطمعن باش شک ب دلت نیار توکل ل خدای بالاسر فدات ...

من هربار پیاماتو میبینم یه روزنه امید میاد تو دلم

شاید چون شرایطم درک میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان‌شاالله عزیزدلم فعلا ک چشمم ب گوشی خشک شد خبری نشد ازشون

من سکته زدم باباااا بدوووو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40