2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21632 بازدید | 647 پست
ان تی جای خیلی ماهر بش گفته بود دختره بعد دو سه روز بعد رفت لکه بینی داشت رفت سونوی الکی گفتن پسر ای ...

چ خوووب

الان نی نی ش دنیااومده یا بارداره؟ 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
انشالله چندماه دیگه توهم این حس مارو درک میکنی 😂😂😂وقتی ک پسرتو شیرش بدی 😍😍😍

انشاللللللللله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دو سالشه حدودا اسمشم علی 😍

ای خووودا چ خوووب اینجور

من همش باورم نمیشه فک میکنم اشتباه کرده

کاش بتونم شوهرم راضی کنم هفته دیگه سونو بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله جفتتون سالم و سرموقع پسراتونو بغل بگیرین عزیزم ممنونم خدا گل پسرای شمارو هم زیر سایه امام زم ...

قربون نفست مهربون

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
منم بی صبرانه منتظرم چه برسه تو 🙏😍😀

ای جاان مهربووون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکککرررررت🥰

سلام عزیزم 

چی شد رفتی سونو؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام عزیزم چی شد رفتی سونو؟

اره عزیزم رفتم

با کللللللی شک و ترررررردید و بعد اینکه شنید گفتم ازمایشم پسر بوده گفت احتمالا پسره

نمیدونم دگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم رفتمبا کللللللی شک و ترررررردید و بعد اینکه شنید گفتم ازمایشم پسر بوده گفت احتمالا پسرهنمی ...

اگه آزمایش جنسیت دادی و گفت پسره شک نکن پسره. 

چون سونو تا ۱۸ هفته با شک و احتمال میگن. 

چقدر برات خوشحال شدم. 

من وقتی باردار شدم تایپیک رو زیاد میخوندم. چقدر دلم میخواست به آرزوت برسی. 

خدا معجزه شو بهت نشون داد... 

خداروشکر 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
اگه آزمایش جنسیت دادی و گفت پسره شک نکن پسره. چون سونو تا ۱۸ هفته با شک و احتمال میگن. چقدر برات خوش ...

مممنونم از دل مهربونت

خداکنه همینجور باشه ک میگی عزیزم

انقققققققد لفتش داد و با شک و تردید گفت کلا ذوقم رفت

دلم میخاد باز سونو بدم شوهرم راضی نیی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مممنونم از دل مهربونتخداکنه همینجور باشه ک میگی عزیزمانقققققققد لفتش داد و با شک و تردید گفت کلا ذوق ...

الان چند هفته ای؟ 

ی گروهی بودم چند وقت پیش آزمایش جنسیت بهش گفته بود پسر 

انتی گفت دختر 

بعد چند هفته مجددا رفت سونو که پسر بود. 

جدیدا سونوها خیلی اشتباه میگن. 

الان چند هفته ای؟ ی گروهی بودم چند وقت پیش آزمایش جنسیت بهش گفته بود پسر انتی گفت دختر بعد چند هفته ...

الان ۱۴ هفتمه

۱۱هفته و ۶ روز گفت دختره

۱۳ هفته با کلی شک و تردید گفت پسر

دلم میخاد ۱۵ هم سونو بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40