2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21811 بازدید | 647 پست
خدا حفظش کنه تو دلیتو برات پا قدمش پر از خیر و برکت باشه و بهتون شادب ببخشه. اگ بسلامتی پسر شد ی جور ...

نههههه دخترام دنیامن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
نههههه دخترام دنیامن

افرین ب این طرز فکرت بخدا دخترا عشقن عشقققق

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم های خوشگل نی نی سایت 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

ادرس انلاین شاپم داخل تاپیکم اینستاگرام گذاشتم داخل ایتا هم میتونم ادتون کنم 

انواع شمع،گیفت با کمترین قیمت بازار میفروشم 

ممنون میشم حمایت کنین ازم مناسب برای هدیه،دکور،گیفت

همه شمع ها زیر ۵۰ هزار تومن و همه گیفت ها زیر ۱۵ هزار تومن

اسی برو خدا رو شکر کن توسط حامیان دختران تکه تکه نشدی ،و خدمت اون عزیزان که میگن وا عهده بوقه مگه میشه ناخواسته باردار شد باید عرض کنم چه عهد بوق چه عصر حاضر بله بعضی ها ناخواسته باردار می شوند کافیست کمی جای ایراد گیری کمی با دقت به دور برتون نگاه کنید خاله من با دستگاه وقتی ۳ ماهش بود فهمید ،دکتر گفته بود از این موارد متاسفانه زیاده 

جنسیت مورد علاقه ی بچه هام

دوتا دختر یک پسر 

ای خدا 😢

یه دوقلو یهویی ناخواسته بهم بده ی دختر ی پسر ک‌دخترم خواهر داشته باشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نههههه دخترام دنیامن

خداروشکر که به خواسته ات رسیدی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خداروشکر که به خواسته ات رسیدی

مممنونم گلم

ولی خیلی با شک و تردید گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بهت یه پسر کاکل بسر بده انشالله

سونو با کلی شک و تردید و بعد اینکه گفتم ازمایشم پسر بوده گفت احتمالا پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی برو خدا رو شکر کن توسط حامیان دختران تکه تکه نشدی ،و خدمت اون عزیزان که میگن وا عهده بوقه مگه می ...

اینا سر خودشونم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40