2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم دعاکنید پسر باشه بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 21837 بازدید | 647 پست
خدایاااا اسی چرا خبری از خودش نمیدههه... دست و دلم به کار نمیره از بس استرس دارم😔🥺

شاید بهش گفتن دختره 

حالش گرفته شده نمیاد ..

امیدوارم پسر باشه الان دارع با خانوادش جشن میگیره

شاید بهش گفتن دختره حالش گرفته شده نمیاد ..امیدوارم پسر باشه الان دارع با خانوادش جشن میگیره

اره خدا کنه دلش شاد بشه

من خودم دو تا دختر داشتم سر پسرم این آزمایش و دادم خیلی حالشو درک میکنم اصلا نمیتونم بی تفاوت باشم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله پسره

برای سلامتی دختر منم دعا کنید

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم شدید دستام خشک شد هم من هم خواهرم دوتامونم بچه هامون پسره من سر دخترم اصلا پوستم خشک نشده انشالل ...

ربطی نداره گلم . من هم سر پسرم هم دخترم دستام خیلی خشک شده بود

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اره اگه ناراحت بود به احتمال زیاد میومد نی نی سایت.

اره میومد خونه حوصله کاری نداشت می‌رفت سراغ گوشیش.حتما پسره رفتن شیرینی خریدن ببرن خونه پدر مادرا

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
ی درصد فک کنین کسی که تو همچین شرایطیه و سومیشم دختر باشه دلش بشکنه

چرا دلش بشکنه عزیزم مگه دختر داشتن دل شکستن داره؟این همه پسر و دختر توی جامعه هست یعنی کسی دختر داره همش بره تو خیابون دلش میشکنه؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

اخع این چه حرفیه

مگه دختر چشه اخه

ولی کسی دو تا پسر داره سومی هم پسر بشه بازم خوشحال میشه

چقدر جای تاسفه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چرا دلش بشکنه عزیزم مگه دختر داشتن دل شکستن داره؟این همه پسر و دختر توی جامعه هست یعنی کسی دختر داره ...

من اینو نگفتم جمله شما این معنیو داد

ک اگ دختر باشه ناراحت میشدو میومد سراغ گوشی ولی پسر بود گل و شیرینیـ.....

دختر و پسر هیچ فرقی ندارن

چرا دلش بشکنه عزیزم مگه دختر داشتن دل شکستن داره؟این همه پسر و دختر توی جامعه هست یعنی کسی دختر داره ...

اره دیگه بعد این مادر شوهرا میشن بلای جون عروسشون چون پسره گل پسره قند عسله

عزیزم شما اول تا اخر پیامها را بخون از جنسیتت متنفر میشی.

من که حس بدی پیدا کردم، واقعا ناراحت شدم، کاری به دختر داشتن و نداشتن نداره، ربط به جنسیت خود ما داره.

من به استارتر هم گفتم حق داره، و ما توی زندگیش نیستیم. ولی من به نوبه ی خودم تاپیک در مورد جنسیت حالمو بد میکنه.

ایشون بازم به دو تا بچه گل اولیشون احترام می ذاره یه کاربر دیگه هست به خدا حالم بد شد.

من قضاوت نمیکنم و هرکسی زندکی خودشو داره ولی به استارتر هم گفتم این تاپیکها میمونه و تضاد جنسیتی هم میمونه.

فرقی نداره طرف چه جنسیتی را بخواد گفتنش به طور مکرر ناراحت کنندس.

دقیقا جملات شما اینو گفت وگرنه من ازشما انتقاد کردم ک این طرز تفکر اشتباهه

من گفتم کسی که تو این شرایط یهو دلش میشکنه باشه تو درست میگی