دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
انشالله جفتتون سالم و سرموقع پسراتونو بغل بگیرین عزیزم ممنونم خدا گل پسرای شمارو هم زیر سایه امام زم ...
قربون نفست مهربون
فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
اره عزیزم رفتمبا کللللللی شک و ترررررردید و بعد اینکه شنید گفتم ازمایشم پسر بوده گفت احتمالا پسرهنمی ...
اگه آزمایش جنسیت دادی و گفت پسره شک نکن پسره.
چون سونو تا ۱۸ هفته با شک و احتمال میگن.
چقدر برات خوشحال شدم.
من وقتی باردار شدم تایپیک رو زیاد میخوندم. چقدر دلم میخواست به آرزوت برسی.
خدا معجزه شو بهت نشون داد...
خداروشکر
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
مممنونم از دل مهربونتخداکنه همینجور باشه ک میگی عزیزمانقققققققد لفتش داد و با شک و تردید گفت کلا ذوق ...
الان چند هفته ای؟
ی گروهی بودم چند وقت پیش آزمایش جنسیت بهش گفته بود پسر
انتی گفت دختر
بعد چند هفته مجددا رفت سونو که پسر بود.
جدیدا سونوها خیلی اشتباه میگن.