2777
2789

تجربه بشه برا بقیه و اینکه تعریف کنید اگ برمیگشتید عقب چه کاری رو تو دوران جدایی انجام نمیداد یا انجام میدادید

من همش چک میکردم غصه میخوردم ولی دیگه پنج روزی هست ک چکش نمیکنم همه چیشو پاک کردم و هروقت ناخوداگاه میرم چک‌کنم یهو یه تلنگر میزنم به خودم و تموم ...هرچیزی ک مربوط به اونه رو از خودم دور کردم 

من همش چک میکردم غصه میخوردم ولی دیگه پنج روزی هست ک چکش نمیکنم همه چیشو پاک کردم و هروقت ناخوداگاه ...

منم تازه جدا شدم ولی دیروز بهش پیام دادم الان انقد غصه میخورم عذاب وجدان دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم یه شب رفتم بعد جدایی کلی بهش پیام دادم ...ک برگرد و اینا یعنی تا صبح بهش پیام دادم و گربه میکردم چون واقعا برای رابطه مون هردو تلاش کرده بودیم یهو رفت نمیدونم چرا ...دیگه از اون شب ول کردم یهو 

بعد از ده سال جدایی الان میگم خب درسته اونموقع خیلی درد داشت به هرحال به امیدی ازدواج کرده بودم

اما الان میگم چرا انقد غصه خوردم ارزششو نداشت

انگار که خیلی اتفاق بدی هم نبوده باشه الان اینطور باهاش کنار اومدم بعد ازینهمه سال

حتی بخشیدمش با اینکه بدترین کارها رو باهام کرد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
من با گریه شدیییید چشام قرمز شده بود زنگش میزدم رد میداد ای خدا

من مریض بودم تازه دوران نقاهت بیماریمم بود اصلا برام ناراحتی خوب نبود و...تو فکر کن اون شب تا صبح  پیام میدادم زنگ میزدم و اصلا هیچ جوابی نبود...

2810