2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
حرف خثدش این بود دوس ندارم از اول چادری باشه همینو گفت فقط بقیشو بخدا من نمیدونم دیگه

اگه اینجوری که شما میگید باشه به نظرم فقط الکی یه شرط گذاشته تا شما رو امتحان کنه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اگه اینجوری که شما میگید باشه به نظرم فقط الکی یه شرط گذاشته تا شما رو امتحان کنه ...

چی بگم خیلی ثابت قدم و مسر رو شرطش ولی 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خیلی ثابت قدم و مسر رو شرطش ولی

خب شما هم ازش سوال کنید ..بگید حالا من چنانچه شرط شما رو قبول کردم و چادر سر کردم ..اما در شرایط خاص و یا وقتی که دیگه اصلا امکان استفاده از چادر نبود استفاده نکردم مشکلی هست ؟ ببینید حرفش چیه ؟ یا بگو خانواده ات که چادری نیست اونوقت من خجالت زده نمیشم پیششون ؟ خلاصه شما هم یه سری سوالات بپرسید تا بدونید واقعا مصر هست برا این قضیه یا صرفا میخواد ببینه شما چقد به حرفش اهمیت میدید .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب شما هم ازش سوال کنید ..بگید حالا من چنانچه شرط شما رو قبول کردم و چادر سر کردم ..اما در شرایط خاص ...

ازش پرسیدم تقریبا این مدلی گفتم بخاطر شغلتونه شهرم بزرگه منو از کجا میششناسن میتونم نپوشم و... گفت اصلا بخاطر شغلشم نیست من خودم اینو دوس دارم حتی کارگرم بودم زنم باید چادری باشه همیشه و همه جا 

درمورد خانوادشم گفتم خانوادتون چادری نیستن چرا شما چادری دوس دلرین گفت خانوادم به من ربط نداره نمیتونم به مادرم بگم بپوشه ولی به همسر ایندم میتونم شماهم میتونی قبول نکنی من تنها شرطم اینه فقط

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
ازش پرسیدم تقریبا این مدلی گفتم بخاطر شغلتونه شهرم بزرگه منو از کجا میششناسن میتونم نپوشم و... گفت ا ...

چی بگم والا ...به نظرم دو نفرتون پیش مشاور و یا یک نفر معتمد برید و صحبت هاتون رو بکنید ..چون من نه اون بنده خدا رو میشناسم و نه از لحن نوشتاری میشه در مورد صحبتها و اخلاق ایشون قضاوت کرد و نظر داد ..سعی کنید اول زندگی در مورد سوالات اساسی کمی رک و شفاف باشید ..تا بعدا دچار مشکل نشید ...

چی بگم والا ...به نظرم دو نفرتون پیش مشاور و یا یک نفر معتمد برید و صحبت هاتون رو بکنید ..چون من نه ...

چشم گلم ممنون از نظرت لطف کردی❤😍

ازش پرسیدم تقریبا این مدلی گفتم بخاطر شغلتونه شهرم بزرگه منو از کجا میششناسن میتونم نپوشم و... گفت ا ...

0پسفردا ب هرچی بپوشی گیر میده نظر و سلیقه خودت چی پس، توروخدا خودتو سلیقتو. دیدگاهتو ندید نگیر

قاضی جماعت مسله زیاد داره خودت تحقیق کن

حرفتون واقعا منطقی نیست...

طرف از شکم مادرش که قاضی نبوده بگیم این مسئله ها که میفرمایید جزو ذاتیاتشه!!!

علاقه داشته،درس خونده،زحمت کشیده ، آزمون داده قاضی شده.

درسته هر طور آدمی تو هر شغلی پیدا میشه ولی این رو نباید به همه تعمیم داد!

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
اينايي كه از مدرك تحصيليش انقدر تعجب كردن اگر 18 سالگي وارد دانشگاه شده حداكثر 22 سالگي ليسانس- 24 س ...

۲ تا فوق و یه لیسانس داره

اینکه لیسانسو جدا گفته شاید لیسانسشم غیر مرتبط با رشته ی فوقش بوده

یعنی برا کنکور ارشد تایم بیشتری لازم داشته برای قبولی

یعنی دو تا فوق رو پشت سر هم قبول شده؟🫤 رشتشم رشته ی آسونی نیست به هیچ وجه حداقل باید برای هرکدوم یه سال تایم میزاشته

🦦
چرا برای من دقیقا همینطوری بود در ضمن هرمردی ک تاکید زیاد روی حجاب داره یا خودش گذشتش خیلی داغون بود ...

نمیدونم والا بنظر من همیشه استثنا هم هس حجاب برای خود زن بهتره امر خداس . حالا ذات هر آدمی فرق میکنه عزیزم قطعا همه مثل هم نیستن 

واسه خانومی که حقیقت چادر درک نکرده سر کردنش سخته گلم.خودم بعد سالها بی حجابی به زیبایی چادر پی بردم ...

چقدر خوب عزیزم...

میگم که چادر برای خود خانم خوبه چادری که بخوای از اجبار همسر و پدر و ... بزاری بدرد نمیخوره