2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
خب مجبور یعنی اینکه بره خواستگاری یه ادم ده سال کوچیکتر شرط بذارهچرا نمیره سراع هم کفو خودش

خب به هر دلیل حالا رفته. مثلا شاید مهر این خانم به دلش افتاده یا ... . شایدم خودخواه بوده نمیدونم. ولی  این خانم باید خودش سبک و سنگین کنه ببینه میتونه بپذیره یا نه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اینطوری نیس عزیزم ...

چرا برای من دقیقا همینطوری بود 

در ضمن هرمردی ک تاکید زیاد روی حجاب داره یا خودش گذشتش خیلی داغون بوده و اتقدر زن از زیر دستش رد شده بدبین شده یا خودش خیلی بد چشمه فکر میکنه همه مردا عین خودشن اگ ۱۰۰ درصد نباشه ۹۰ درصد هست 

ما سوییت داریم اجاره میدیم سمت طرق مشهد هرررمردی ک زنش باحجابه چشماش میچرخه روبدن زن بقیه مسافرا 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ممکنه دیگه چنین کیس خوبی ازش خواستگاری نکنه پسرای این مدلی همه چی تموم کم هستن

شما چند سالته که به مرد سلطه جو میگی همه چی تمام 

اونم برای دختری که هنوز ۲۱ سالش نشده

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

اخه اون بنده خدا مجبور نکرده . گفته زنی رو میخواد که چادر بپوشه . ایشون میتونه قبول بکنه یا نه .مجبو ...

اگر شخصیت درستی داشت، از اول بین گروه و دسته چادریها میگشت برای خودش فرد مناسب پیدا میکرد

ن اینکه یکیو انتخاب کنه بعد بگه باید چادر بپوشی! مگه اون کیه چیه ک بخواد تعیین تکلیف کنه؟! 

استارتر اول از همه بخاطر اینکه گفته باید چادر بپوشی 

دوم بخاطر قاصی بودنش که خیلی حرف درش زیاده

سوم بخاطر روحیه خشک و یکمی عصبی بودنش 

من باشم میگم نه... 

قرار نیست یه عمر خونم تو شیشه بره! 

مدرک اگر داره برای خودش داره، برای من اخلاق و مهربونی نمیشه

ضمن اینکه یکیو میخواد ک بهش سلطه داشته باشه و تورو ب عنوان ی فرد مستقل اصلا نمیپذیره! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
حرفاتون تناقض داره ..اصلا باحجاب نیستید و آقایی هم که وصفش کردید گفتید خانواده مذهبی و فلان و بهمان ...

کاملا موافقم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

من خاهرم مثل شما شوهرش بهش گفت باید چادر بپوشی ابجیمم اوایل میگرفت چادر بعد جایی ک میرفت چادرو دستش میگرفت فقط ک بعدن بخاد از ماشین بیرون بیاد بپوشه ک نمیپوشید اصلن الانم مانتو کوتاه میپوشه دیگ اصلن چادر نمیپوشه شوهرشم از مانتو بلند الان بدش میاد فقط کوتاه😂 بنظرم ببین اگ خودت اوکی هستی باهاش و ازش خوشت اومده واقعن چادر چیزی نیست ک بخای بخاطرش ردش کنی بازم ببین دل خودت چی میخاد  

بعد تازه مرد های ۳۰ ساله هم هم سن تو نیست تو باید کوتاه بیای یا خودت به اون نزدیک کنی هم میگی خشکه و رک کجاش جذابه ؟

هم میگی پولداره و شغل و خونه خانواده اش عالین خوب عزیزم فردا سطحش ازت بالاتره میکوبه تو سرت حرفم بزنی میگه من همه چی تمام هستم میرم دنبال کسی که نزدیک من باشه قاضی هم هست زورش میچربه بهت

چادری و متعصب هم که هست یعنی فردا بگه چادر نمی‌خوام نمیزاری می‌خوام میزاری؟ خوب زبون نداری الان از حق خودت و پوششت دفاع کنی و بخاطر اون میخوای بشی یکی دیگه چجوری میخوای فردا از موضوع های دیگه ات دفاع کنی؟ 

شما چند سالته که به مرد سلطه جو میگی همه چی تمام اونم برای دختری که هنوز ۲۱ سالش نشده

سنم زیاد نیست 

تقریبا همسن استارترم 

داخل سایت تاپیک خواستگار می زنن 

اکثر خواستگار ها شرایط خیلی معمولی دارن 

شغل و درآمد و خانواده ش رو در نظر گرفتم 

ولی حق باشماست سلطه جو بودن عیب بزرگیه 

زندگی با آدم سلطه جو سخته 

حواسم به این مورد نبود 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
اصلا اینطوری نیس عزیزم ...

واسه خانومی که حقیقت چادر درک نکرده سر کردنش سخته گلم.خودم بعد سالها بی حجابی به زیبایی چادر پی بردم❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

واسه خانومی که حقیقت چادر درک نکرده سر کردنش سخته گلم.خودم بعد سالها بی حجابی به زیبایی چادر پی بردم ...

حقیقت چادر خیلی زیباست 

ولی زیباتر اینه چادر رو بعنوان حجاب بپذیریم و انتخاب کنیم نه شرط شوهر

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی