2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
چطور اینقدر دقیق میشناسیشون؟

در مورد همه تایپ ها خوندم هرچند دلیل اصلی برمیگرده به اینکه با چند تاشون تو ارتباط بودم و هستم.. 

سعی دو سه تا از دوستام این مدلی بودن

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تهران زندگی میکنم.چند ماهی هستش خودم چادری شدم و عالیه ری اکشن بقیه بهم.حتی مردم باهام با احترام برخورد میکنن و حس خیلی خوبی دارم.کی گفته به چادری ها بد نگاه میکنن؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من ک قبول نمیکردم ن بخاطر چادر چون اخلاق رفتار و روحیات باید در نظر گرفت، مثلا یدختر 20ساله شاد هیجانی اما ی مرد،30ساله خشک اصلن پسندم نی

بعد اونایی ک تو کار دادگان کلا ادمای عصبی هستن

قاطع میگم نه، نه بخاطر اینکه گفتی اجبار به چادر می‌کنه به اینکه گفتی خشک و عصبانیه، بازم تصمیم با خودته ببین میتونی کنار بیای بسم الله 

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣

من قبلا باحجاب نبودم همسرم منو مجبور به چادری بودن کردن ۳ سال فقط تونستم بپوشم کل این ۷ سال زتدگیمون فقط جنگ و دعوا اطرافیان ووست اشنا همه بی حجاب لباسهای خوشگل موهای رنگی الانم ک پاییزه لباساشون نگم برات منو مجبور به چادر کرد کم کم خودم افسردگی گرفتم منزوی شدم درونگرا 

مردی ک زنشو به چادری بودن مجبور میکنه ینی بد بینه شکاکه به رفتو امدتم گیر میده به گوشیتم گیر میده مطمئنم تا سرکوچه بری فردا هزارتا سوال ازت میپرسه میشی زندانی مدرن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من برام واقعا جای سواله اینهمه دختر چادری تحصیل کرده و خانواده دار !چرا باید بیاد سراغ یه دختری که چادری نیست بعد شرط بذار چادر سرت کن!!قبول نکن!آدمی که میخواد تغییرت بده به درد نمیخوره

چادری نباشی ولی یه شوهر بدبخت بی پول داشته باشی خوبه ؟ یا چادری باشی و شوهر قاضی پولدار داشته باشی ؟ ...

اپشن پوشش خودش و شوهر خوب قایل نیستید؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

اخه اون بنده خدا مجبور نکرده . گفته زنی رو میخواد که چادر بپوشه . ایشون میتونه قبول بکنه یا نه .مجبو ...

خب مجبور یعنی اینکه بره خواستگاری یه ادم ده سال کوچیکتر شرط بذاره

چرا نمیره سراع هم کفو خودش

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی