2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه با همه چیز طرف اوکی باشم اگه بگه چادر بپوش میپوشم

کسی هم بد نگاه نمیکنه به چادریا

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

والا من چادری نیستم خواهرم هست کسی بد نگاه نمیکنه

بعدشم اگه واقعا خانواده خوبین خب حالا همین یه مورده

دوست منم شوهرش فقط همین یه شرط و گذاشت الان اینقدر زندگیش خوبه

پسره الان دیگه کم کم براش مهم نیست سر بکنه یا نه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نه هر چه قدرم عالی باشه شرایطش پوشش یه تصمیم درونیه نمیشه آدم یهو تصمیم بگیره از فردا یه جور دیگه لباس بپوشه!

در طولانی مدت یا خانوم پشیمون میشه

یا اون آقا به خودش اجازه میده شما رو از هر نظر مطابق ایده آل های خودش تغییر بده چون خودتون از اول بهش این پیامو دادین من از خودم اختیار ندارم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خودت دوست داری چادر بپوشی؟ چرا بد نگاه کنن به چادری هاهر کی پوشش خودش رو انتخاب میکنه

من اصلا باحجاب نیستم... یهو بیام چادر بپوشم نمیتونم 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

ببین اگه خودت با این شرط مشکلی نداری قبول کن .من خودم موقعیت مشابه داشتم رد کردم چون عاشق فشن و استایل زدنم .

حالا یکی مییاد میگه ما حجاب استایلم داریم😄😄بله داریم ولی موده من نبودو نیست

با کله میگم بله

دلیلش چیه خانوادش خوبن بنظرت یا خودش

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

من با خصوصیات اخلاقیش اصلا کنار نمیام. کلا کسی حق نداره برای من تکلیف تعیین کنه همین نشون دهنده ذهن مردسالارانه و دنبال مطیع گشتنه. اگه مشکلی با بله چشم گو بودن نداری و شخصیتت استقلال طلب و رها نیست میتونی کنار بیای 

چیجوری با 30 سال سن دوتا فوق لیسانس دارهبا یه لیسانس😕 من باشم قبول نمیکنمچون پوشش و اعتقاداتم متفاو ...

جهشی خونده چند سال بشدت باهوشه مدرکشو دیدم پیگیری کردیم دروغ نمیگن