2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
اگه به طرف مقابلشون علاقه نداشته باشن، رفتارشون خشکه و نیش و کنایه زبونشون تموم بشه نیست. البته اگه ...

چطور اینقدر دقیق میشناسیشون؟

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این موضوعی هستش ک خودت ب تنهایی میتونی تصمیم بگیری بحث ی عمر زندگی ببین میتونی سرت کنی اونم با عشق یا نه چون دیدم اطرافم ب اجبار مرد چادر سر کردن بعد چند سال پشیمون شدن و دعوا سر چادر و حجاب شروع شده 

من خودم ب شخصه بودم نمیتونم بخاطر کسی حجاب بگیرم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دقیقا مشاورم همینو گفت گفت شخصیتش سلطه طلبه و من مهر طلب...

چطور تشخیص دادید ؟؟؟میخواستم شخصیت شوهرم رو بررسی کنم .

ما سبز تر از تبرهایی که خورده ایم....ادامه می دهیم...کنکوری404 یه مامان.یه همسر ویه کنکوری که قراره تمام قد پای ارزوش بایسته وپابه پاشون رشد کنه ثمر شون ببینه...برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کن دوست من💐

پوشش و شخصیت الانت نمی‌خواد و میخواد بخاطر اون تغییر کنی راستش بخوای درجا میزنی بعد یه مدت و دیگ خودت نمیشناسی و کلافه ات می‌کنه ک چرا بخاطر شوهر خونه و موقعیت شغلی طرفم از نوع زندگی خودم گذشتم 

همسر منم رو حجاب حساسه همون اولم گفت دوس دارم چادر سر کنی این تنها شرطی بود که گذاشت الانم زندگیمون خوبه خداروشکر 

حالا این آقا با این وجنات بنظر من مورد خوبیه قاضیه شغل خوبی داره درآمدش خوبه خونه و ماشینم داره یعنی آدم درستی بوده به فکر آینده بوده 

چادر زینت زنه عزیزم اتفاقا بیشتر هم احترام میزارن به آدم البته اونایی که واقعا انسانند از بقیه انتظاری ندارم هیچ وقت

مسئله اصلی اینه شما چادری نیستید و اون میخاد که باشید مواظب باشید اینجور آدما خیلی محدودتون میکنن چون هوش بالایی دارن زندگی باشون سخته ایده آل گران و وسواسی اکه خاتومی هستید که زیر سلطه نمیرید مراقب باشید که اذیت میشید 

ببسن دوست خوبم زندگی این چیزی که تو فضای مجازی و فیلم ها میبینیم نیست هیجانات اولیه که فروکش کنه تازه چالش ها شروع میشه ،اول از همه ببین اصلا خودت آمادگی ازدواج داری؟بعدشم شغل ایشون خیلی چالش برانگیز و سخت هست میتونی کنار بیای باهاش؟اینجوری افراد تحت تاثیر فضای کاری یکم بد بینی و سلطه گری تو رفتارشون به وجود میاد میتونی کنار بیای؟ببین خودت اول باید خودت رو بشناسی بعد ببینی چی میخوای تو زندگی