2777
2789
عنوان

به خواستگار با این موقعیت و شرطش فقط چادر باشه جواب مثبت میدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 148 پست
من با خصوصیات اخلاقیش اصلا کنار نمیام. کلا کسی حق نداره برای من تکلیف تعیین کنه همین نشون دهنده ذهن ...

دقیقا مشاورم همینو گفت گفت شخصیتش سلطه طلبه و من مهر طلب... 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این اقا اگرواقعا همه این چیزایی که میگی بود نمیگفت باید چادر سر کنی

چرا ربظی دارن بهم؟ 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

[QUOTE=360715690]من اصلا باحجاب نیستم... یهو بیام چادر بپوشم نمیتونم [/QUOTE

تراپیستم همیشه میگه نبین که طرف مقابلت اوضاع و شرایطش چطوره ببین خودت حست چیه ؟عزیزم این شرایطی که گفتی بله دهن پرکن هستن اما ببین خودت چه حس و حالی داری باهاش؟چقدر این آدم کنترلگر هست ‍؟خواسته ش فقط چادر هست یا اینو که گفتی بله کم کم همه چیت رو میخواد تغییر بده ؟شما هنوز خیلی کم سن و کم تجربه هستی به خودت زمان بده اصلاااااا عجله نکن تنها راه شناخت آشنایی در زمان طولانی هست و کمک از متخصص

چرا؟

اگه به طرف مقابلشون علاقه نداشته باشن، رفتارشون خشکه و نیش و کنایه زبونشون تموم بشه نیست. البته اگه عاشق باشم قضیه فرق می‌کنه و دور سرت میگردن. 

کافیه حوصله شونو سر ببری، خیلی رک و مستقیم میرینند به حالت

این کاربری دست چندین نفر است.

من بودم قبول میکردم اگه شرایطش خوبه چادر چیزی نیست که بخوایی این مورد خوب و کنسل کنی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

با کمال احترام خیر 

خشک بودن شخصیت مرد اصلا قابل تحمل نیس پیرت می‌کنه قاضی هم هست دوستان راس میگن شغلش دهن پر کن هست ولی استرس روانی کارش زیاده و ممکن تو خونه نتونی بار روانی و عصبی شغلش تحمل کنی و اوایل خوب باشین بعد تنش کاریش رو زندگی تون اثر بزاره

سوم اینکه اگر بخاطر شغل موقعیت اجتماعیش میخوای خودت تغییر بدی و چادری بشی  بعد یه مدت خسته میشی و دلت میخواد برگردی به خود قبل از زندگی با اوشون چون بیست سال همون طوری خودت خواستی زندگی کردی 

دوست عزیز ، این قضیه رو نمیشه جواب سطحی بهش داد ، شما در مرحله اول ببین چقدر از نظر اخلاقی باهم اوکی هستین ، اینکه ایشون در این زمونه آپشن هایی خوبی داره ، درسته ولی دال بر خوشبختی نیست ، مثلا طبق صحبت های شما این آقا دوست داره چادر بپوشین و اخلاق خشک و وابستگی نداره ، بنظرت بعدا از نظر مسائل عاطفی با هم به مشکل نمی خورین ؟ فردا روزی شما به حس اینکه خانوم هستین نسبت به یه چیزی ذوق نشون بدین ولی برای ایشون مهم نباشه ، به شما بر میخوره ، از نظر من این مسائل رو بشینین خوب بهش نگاه کنید و بعد تصمیم بگیرین . موفق باشی

راستش من خودم تایپ شخصیتیم مثل این آقاست و وضعیت خانوادگیمونم خیلی شبیه به همه

اولا بخاطر شغلش دوما بخاطر سنش و سوما بابت سلطه طلبیش به هیچ وجه قبول نمیکنم

این آقا ۹ سال از شما بزرگتره

و از حرفاشم مشخصه تنها هدفش از ازدواج با شما اینه که روحیه ی سلطه طلبیش رو ارضا کنه و شمارو اونجور که خودش میخواد به قولی تربیت کنه

انگار شما براش یه خمیر آماده ای که میخواد شکلت بده

من به هیچ وجه برام قابل قبول نیست این قضیه

🦦