2777
2789

دیروز باهاش بد حرف زدم گف بیا تو ماشین بشین نرفتم گوشیو روش قطع کردم دوباره زنگ زد گف یادت باشه این رفتارتو منم گفتم باهش یادمه توام یادت باشه. ی جت بهش گفتم به خودم مربوطه گف به خودت مربوطه؟مطمئنی؟ منم گفتم اره همه چی به خودم مربوطه گف باشه از این ب بعد همه چی به خودت مربوط باشه و گف کار نداری و قطع کرد

وقتی رسید خونه پی ام داد ک رسیده و اون شد اخرین پیام نه صبح بخیری نه شب بخیری هیچی.

میدونم بد باهاش صحبت کردم هرسری خودش میاد اشتی کنیم الان چیکار کنم که بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر هیچی بد حرف زدی؟

ایرپادشو قرض داده بود بهم چهار روز پیش منم یادم رفته بود براش ببرم کفتم الان نمیتونم بیارم پسفردا بهت میدم گف الان میخوامش. قبل اینم یکی دوبار گفته بود یادم رف ازت بگیرم و... (قبلش خودش هی میگف اصلا بمونه دست تو) بعد منم حالم هوب نبود یهو عصبانی شدم گفتم بیا بگیر دیگه هیالت راحت بشه دیگه دینی گردنم نیست و.😂🙄

ایرپادشو قرض داده بود بهم چهار روز پیش منم یادم رفته بود براش ببرم کفتم الان نمیتونم بیارم پسفردا به ...

تو چقد بچه ای 😵‍💫😵‍💫

خدایی چطور تحملت میکنه 

اینکارا چیه 🥴

برو‌معذرت خاهی کن بچه