2777
2789
عنوان

هفته سی و پنج بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 34 پست
خیلی استرس دارم وقتی زیاد تکون میخوره دردم میاد کم تکون میخوره میترسم شبا ده بار میرم دستشویی به پهل ...

اره میفهمم عزیزم. منم گذروندم‌ این بچه دوممه. همه این چیزا طبیعیه عزیزم. الهی...بازی می کنن ..می‌خوابن....انشالله🌹

علایم زایمان زودرس چیه؟تو چند هفته زایمان کردی؟

من ۲۷هفته بودم.انقباض شدید داشتم.پای بچه رو تو دهانه رحم حس میکردم لگد ها پایین بود.کمر درد شدید.البته من سه قلو باردار بودم رحمم سنگین بود خودمم لاغر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله که بسلامنی میگذره. فراموش کن که قبلاً چی شده الان به می نی انرژی مثبت بده دعا میکنم به ...

ممنونم عزیزدلم توکل بخدا.این بچه رو بخدا سپردمش چون من کاری جز مراقبت ازم برنمیاد خدا نگهدار همه نینی ها ومامان ها باشه

ممنونم عزیزدلم توکل بخدا.این بچه رو بخدا سپردمش چون من کاری جز مراقبت ازم برنمیاد خدا نگهدار همه نین ...

عزیزم بهترین کار رو می کنی خدا خودش هواشو‌داره

خدا انشاالله برای هیچ مادری نیاره

انشالله.من بعد اون اتفاق پیرشدم سه تا گل همزمان از دست دادم وقتی از بیمارستان مرخص شدم بارون میومد و نگاه بیمارستان کردم حس کردم پیر شدم وکمرم خم شد بچه هامو تنها گذاشتم

زنده دنیا اومدن زایمان طبیعی.همون شب فوت شدن😭😭😭

الهی عزیزدلم چه سخت گذشته بهت...بهشت زیر پاهاته عزیزم خدا بچه های گفت رو برات نگه داره .اونم حتما حکمتی داشته قربونش خدا برم.خودش هواتونو داره

2810