2777
2789

سلام خانما من امروز بعد ۹ روز تاخیر در پریود میخوام آز بتا بدم ب نظرتون درست نشون میده؟برم؟دوتا بی بی زدم‌منفی بود واقعا استرس دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجله نکن

ببین 

بیبی چک زمانی نشون میده ک حداااقل ۲ هفته الی ۳ هفته از اون رابطه ایی ک اقدام بوده گذشته باشه

اگر اینطوره

فردا ۲ تا بیبی چک ناشتا صبح بزن با ادرار صبحت باشه

یکیشو مارک روژان بگیر یکی هم مارک دیگ

عجله نکنببین بیبی چک زمانی نشون میده ک حداااقل ۲ هفته الی ۳ هفته از اون رابطه ایی ک اقدام بوده گذشته ...

خیلی ممنونم عزیزم . از رابطه ای ک داشتم ۱۲ روز میگذره من قصد بچه دار شدن ندارم ۱۲ روز پیش پیشگیری طبیعی داشتم رفتم سونو دکتر گف فولیکول غالب دارم .الان چند روزه خیلی استرس دارم گفتم ببینم بتا نشون میده تکلیفمو بدونم😔

خیلی ممنونم عزیزم . از رابطه ای ک داشتم ۱۲ روز میگذره من قصد بچه دار شدن ندارم ۱۲ روز پیش پیشگیری طب ...

عجله نکن استرس نداشته باش

پس اگر بچه نمیخوای قطعییی

طبق معمول چیزایی که پریود میکنه رو بخور میخوای

رازیانه

یا زعفرون

زیاده رویییی نکنیا یه ذره

بعد وایستا ۲ هفته بشه

الان بیبی چک اصلا هیچی نشون نمیده

وایستا ۱۵ روز اینا ک گذشت

بزن بی بی چک رو

دقیقا اول صبح ناشتا باشه ک اب و.. نخورده باشی منفی کاذب نشون بده

عجله نکن استرس نداشته باشپس اگر بچه نمیخوای قطعیییطبق معمول چیزایی که پریود میکنه رو بخور میخوایرازی ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم  لطف کردی ❤️❤️❤️❤️❤️ 

عزیزم تجربه من میگه تا بی بی چکت پررنگ نشده ازمایش نده

الان ازمایش هم بدی مثبت هم باشه یه عدد خیلی پایینه ک باز باید تکرار کنی و کلی استرس بکشی

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …