2777
2789

سلام خانومیا

ما مدت کوتاهیه عقد کردیم

طبیعتا ناراحتیه خانم و اقا متفاوته

برعکس خیلی از خانوما که شاید هر روز ناراحت باشن و هرروز کلی پیگیر باشن من خیلی وقتها حتی ناراحتیمو میریزم تو دلم چون شب از سر کار میاد خستست و ممکنه شاید ماهیی دوبار بحث شدید داشته باشیم که بعد هر کدومشون میگه گیر الکی نده یا انقد بحث نکت

که همین دو بحث اونقدری حل نمیشه که کلی ناراحتیای کوچیک از توش بیرون میاد

نامزدم اصلاااا نمیخواد بین ما بحث و قهری پیش بیاد

و وقتی از ناراحتیم میگم اونقدری اذیت میشه و موضوع رو سرباز ول میکنه که این ناراحتی یهو چند روز ادامه پیدا میکنه و در اخر میگه این قضیه برا چند روز پیشه یا نمیدونم ما راجع بش حرف زدیم

و معمولا وقتی ناراحت میشم بدون توجه به اینکه این از رو دوس داشتنه شروع میکنه به دلخور و عصبانی شدن که مگه من چیکار کردم

لطفااااا نظراتتونو بگین.حرفای منو قبول نداره شاید نظرات شمارو بهش نشون بدم تا حدی متوجه شه گفت و گو راه حل ناراحتیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مطمعنی بدش نمیاد.من یکیو میشناختم تو نی نی سایت همین کار تورو کرد نشون همسرش داد همسرش گفت رابطمونو کردی توالت عمومی میخاستن جدا شن

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خب واقعا صحبت کردن حل میکنه مشکلاتتو چون مردا برداشت دیگه ای از قهر و ناراحتی دارن مام همینطور 

اوایل نامزدیم منم همینطور بودیم ولی کم کم درست شد 

شمام باید شروع کنین 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اولین اشتباه رابطه ای سالمه که توش بحث باشه دعوا باشه ناراحتی باشه

دومین اشتباه هیچ چیزی رو تاکید میکنم هیچ ناراحتی رو نریزید داخل خودتون این رو کسی بهتون میگه که همسرش انقدر ناراحتیاش رو ریخت داخل خود انقدر نگفت تا زد به سیم آخر و کاری کرد که دیگه نشد درست کرد کی جاانداخته رابطه درست رابطه ایه که چالش نداره دعوا ندار بحث نداره؟

نامزدت به بلوغ نرسیده هنوز

توی رابطه وقتی مشکلی پیش میاد باید نشست و درموردش صحبت کرد نکه صورت مسئله روپاک کنی و از حل کردن مشکل فرار کنی

معمولا پسر بچه ها اینجوری رفتار میکنن در رابطه با مشکلات

دلیل بحث و ناراحتی هرچی که هست باید در تعامل درست بتونید باهم صحبت کنید و حلش کنید هیچ بحثی رو سرباز ول نکنید پاک کردن مسئله موجب حل اون نمیشه موجب خشم و بیان شدید تر در زمان بعدی میشه منجمله اگر چند بار ریشه موضوعات بررسی بشه شاید به این حجم از بحث های بعدی نرسه

هیچ موضوع حل نشده ای نذارید بینتون بمونه، بدون عذاب وجدان، بچه بازی ، داد و فریاد ، حس قربانی شدن و ناراحت شدن اشکالات خودتونو بپذیرید و رفع کنید، اگرم خودتون نمیتوتید مشاوره برید

الان حل شه بعد بزرگ نمیشه

انتظارات همدیگرو همین اول کار بدونید خیلی بهتره

خوشبخت باشید 😍

2810