2777
2789

حس میکنم اگه خدا یه مردی قسمتم کنه که ثبات رفتاری و پرهیز کاری داشته باشه و اهل پرخاش و بددهنی و بی ادبی نباشه و محدودم نکنه برام کافیه... مردی که وقتی مطالعه میکنم برام قهوه درست کنه و بیاره و تشویقم کنه برای مصاحبه و جلسات مهم کاری.. مردی که بهم بگه رویاهاتو دنبال کن من پشتتم... و گاهی زن و شوهر توی مزرعه امون کشاورزی کنیم به دور از تمام سیاست های دنیا ...مردی که فداکار باشه نقشه نکشه بی ریا باشه به تموم دنیا می ارزه...💖 مردی که با عشق بوسم کنه و زشتی هامو هم دوس داشته باشه...بدی هامو بپذیره و بلد باشه چجوری رامم کنه 

من همسر رئيس جمهور یا خانواده نمیخوام...

من انسانیت و عشق و محبت میخوام...

هیچوقت نمیخوام از روی شغل و یا پول و مقام زن کسی بشم..

اینو نوشتم تا همیشه آرمان هام یادم بمونه و روزی ک دوباره تاپیک رو دیدم یادآوری شه واسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینی که شما میخوای رو غول چراغ جادو ام‌نمیتونه برات دست و‌پا کنه در واقع رئیس جمهور پیدا کردنش ...

بخدا خواهر دنبال پول و مقام نیستم

فقط یه مرد با ثبات رفتاری و با اخلاق میخوام ک مطمئن باشم اصلا آدم عصبی ایی نیست و منطقیه

درعوض من یه شوهر میخوام که انتقامم رو از همه بگیره بعدش خودمم نابود شدم بشم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ثبت شد.

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

یاد کامران هومن افتادم:

نمره 20کلاسو نمیخااام

بهترین هوش و حواسو نمیخام

من تو رو میخام تو رو میخام هوا رو نمیخام😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘