2777
2789
اول اینکه فکر میکنم بچه های بالا ۷سال میدن به اولیت های سوم،بعد اینکه باید خونه به نامش کنید یا یه ش ...

الهی خدا به خودم یکی دیگه بده حقیقتش از روی ناچاری از روی فشارهای شوهرم و خانوادش واس بچه دوم ب این موضوع رواوردم

من ها شکست ؛ تا من شدم !

چه بد ... الهی بحق قرآن خدا ب خودم بده میشه برام دعا کنی🙏

عزیزم خواهرم هم دقیقا تو شرایط شماست . دلمون برا بچه اش میسوزه خیلی دوست داره خواهربرادر داشته باشه . از امروز ژل رویال شروع کرده . براتون دعا میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چجوری موقت؟من یه دختر ۹ساله دارم میخواستم بیارم از لحاظ مالی شنیدم باید یچیز بنامش بزنی

مال ثدیم بود

الان راحت‌تر میدن

مردم خودشون نون ندارن بخورن بعد بیان چیزی بزنن ب نام یه بچه‌ای که تالا غریبه بوده براشون؟

همون موقع هم تصمیم احمقانه‌ای بود

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
عزیزم خواهرم هم دقیقا تو شرایط شماست . دلمون برا بچه اش میسوزه خیلی دوست داره خواهربرادر داشته باشه ...

ژل رویال از کجا باید بگیرم؟ دکتر بهشون گفته مصرف کنن؟ ممنون میشم بهم توضیح بدی

من ها شکست ؛ تا من شدم !

مال ثدیم بودالان راحت‌تر میدنمردم خودشون نون ندارن بخورن بعد بیان چیزی بزنن ب نام یه بچه‌ای که تالا ...

نه خواهرجان الانم سخته انگار نظرات کاربرهارو بخونی میفهمی

من ها شکست ؛ تا من شدم !

الهی خدا به خودم یکی دیگه بده حقیقتش از روی ناچاری از روی فشارهای شوهرم و خانوادش واس بچه دوم ب این ...

ایشالا خدا بهتون یه بچه خوب میده،اگر واقعا مصمم باشید باشید میتونین بچه هم بگیرین

نه بابا خیلی سخته.

اولویت سوم هستن اگه بچه داشته باشن.

بچه های کوچیک رو نمیدن.

تو نوبت باید باشن.

ما تو فامیل زن مجرد داریم که بچه از پرورشگاه آورده اما میگه اونایی که بچه دارن بعد زنای مجرد میرن تو نوبت.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

برای من با عسل و چند تا گیاه دیگه قاطی کردن . خییییلی گرمه . امروز نصف ق چ خوردم گلو درد گرفتم . هر ...

نوش جونت انشااالله نتیجه بگیری. پس ایناییکه بیرون میفروشن اعتمادی نیست؟

من ها شکست ؛ تا من شدم !

یه اشنا برای ما درست کرد . تو باسلام اردبیل هم دیدم

ببخشید عزیزم مجدد مزاحم میشم خواهرتون روزی چقدر ژل رویال استفاده میکنن؟ و خودتون هم همینطور؟ منم سفارش دادم برام بیارن شما چند خریدین؟

من ها شکست ؛ تا من شدم !

ببخشید عزیزم مجدد مزاحم میشم خواهرتون روزی چقدر ژل رویال استفاده میکنن؟ و خودتون هم همینطور؟ منم سفا ...

۵۰ گرم تو یک کیلو عسل هست با گرده گل و جنسینگ قرمز و یه مشت گیاه دیگه . روزی یه قاشق چایخوری سرصاف ازش میخورم . اگه تو عسل نباشه حتما باید تو فریزر نگهداری بشه