2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 124 پست
فکر کنم شما روحانی هستید.ولی من بازم میگم دو انسانی که قراره جفت هم باشن از قبل مشخص شدن اون دو نفر ...

الهی به حق ارامشتون سریعترین حالت ممکن همسر عالی قسمتتون بشه 

واقلا از ته قلبم براتون خواستم 

همکارم ۳۹ سالگی با همسرش اشنا شده خیلیم راضی و شاده انشالله شماهم هر چه زودتر براتون پیش بیاد عزیزم.

برای منم دعا کنین

پس اون زنی ک شوهرش قاتل میشه یا شوهرش بدکار میشه چه گناهی کرده که باید خدا این شوهرشو بزور بهش قالب ...

من نگفتم اونیکه قسمت ادم هست از هر نظر عالیه. گفتم قسمت مشخص هست. اون خانم مشکل از باورها و دنیای درونش و محیطی که دوران کودکیش بزرگ شده هست. و میتونه خودش را تغییر بده ولی چون تلاشش را نکرده قطعا قسمتش یکی تو دایره باورهای خودش میشه. در کل همه چی از درون انسانه. و ته اش همش خواست خداست. یعنی من اگر فرصت بهم داده شده بیشتر مجرد بمونم و سطح آگاهیم بالا بره بازم بنظرم قسمته

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی به حق ارامشتون سریعترین حالت ممکن همسر عالی قسمتتون بشه واقلا از ته قلبم براتون خواستم همکارم ۳ ...

مرسی عزیزم. ان شاءالله برای شما هم بهترین پیش بیاد.

من متاسفانه یک کم شرایط زندگیم سخت هستش وگرنه مجردی خیلی بهتر از زندگی با یک مشت مردای جامعه امروزی هست. پس نگران نباش شاد باش مثبت فکر کن و مدام در جهت ارتقا سطح فکر و اگاهیت تلاش کن جفتتم به موقع میاد تو زندگیت

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
یک قضا و قدر حتمی داریم که در لوح محفوظ است و فقط نزد خداست یک قضا و قدر غیر حتمی داریم که در لوح مح ...

همون عیر حتمیش هم دست خداست اگه بخاد بنده ای عمر کنه به دلش میندازه صدقه بده یا بره خونه فلان کس. و به حساب اینکار عمرش میده. 

اگه نخاد نمیده. 

خودش فرموده تو قران به هر کس بخاهم حکومت میدهم نخام میگیرم بخام عزت نخام ذلت بخام رزق و روزی... 

نمیگم اعمال ما تاثیری نداره. صد درصد داره‌ 

اما الهی خدام بخاد قربونش برم

خواهش میکنم هستم خدمتتون

نمیدونم یچیزی بگید ک دلم اروم بگیره پیرو صحبت های قبلم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من نگفتم اونیکه قسمت ادم هست از هر نظر عالیه. گفتم قسمت مشخص هست. اون خانم مشکل از باورها و دنیای در ...

بنظر من ساختمان نیاز به پی کندن نداره 

بنظر من درس ریاضی رو باید حذف کنن از رشته مهندسی 

بنظر من بعد از لیسانس باید یهویی بدون ارشد دکترا بشه شرکت کرد. 

ببینید نظر رو باید صاحب نظر بده 

ما نمی‌توانیم همینجوری نظر بدیم.

شما کتاب عدل الهی شهید مطهری مطالعه کنید 

بنظر من ساختمان نیاز به پی کندن نداره بنظر من درس ریاضی رو باید حذف کنن از رشته مهندسی بنظر من بعد ا ...

چشم. ولی ریاضی اصل رشته مهندسی هست و نمیشه حذفش کرد.

بنظر من ساختمان نیاز به پی کندن نداره بنظر من درس ریاضی رو باید حذف کنن از رشته مهندسی بنظر من بعد ا ...

ولی لیسانس به دکترا را موافقم چون ارشد و دکترا تفاوتی از جهت سطح سواد حداقل تو رشته من نداشت فقط ارشد یک پیش اموزشی بنظرم برای انجام رساله دکتری هستش

همون عیر حتمیش هم دست خداست اگه بخاد بنده ای عمر کنه به دلش میندازه صدقه بده یا بره خونه فلان کس. و ...

نصفه نیمه میگین شما. 

ما با اختیار خودمون در طول اختیار خداست صدقه میدیم .

صدقه روزی که ثواب نداره 

نماز جبری که قبول نیست. 

البته بعضی وقتا خدا اختیار انسان رو میگیره و اختیار تام خودش رو میذاره این هست 

ولی اینکه بگی ما اختیار نداریم خیر چنین نیست 

مقام میده و اونها هم تکوینی هستش 

یا هدایت 

مثلا ظرف وجودی ما باید پاک باشد تا هدایت شود وگرنه از طرف خدا محدودیتی نیست