2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 124 پست
احسنت. متأسفانه بعضی هام جرات نمیکنن بیان جلو. میگن این دکترا داره نریم جلو

اصلا اینجوری نیستش. ولی تو شغلم جاهایی که میرم خانمایی که باهام صمیمی میشن باورشون نمیشه کسی تو زندگیم نیست. ظاهرا الان همه کیس دارند. شاید آدم ها فکر میکنن منم کسی تو زندگیم هستش.

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
اصلا اینجوری نیستش. ولی تو شغلم جاهایی که میرم خانمایی که باهام صمیمی میشن باورشون نمیشه کسی تو زندگ ...

ها یادم افتاد آره باهم صحبت کرده بودیم. 

دعای سیفی صغیر هر شب بخون 

حتی اگه ازدواجم نکردی ضرر نکردی آثار فراوانی بر نفس و جانت مترتب میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم قبول دارم فقط باید خدادیخوادن ب قیافه هست نه خانواده نه شاغل بودن و حضور تو جامعه

دقیقا خداشاهد دوستانی داشتم از بس زشت بودن میگفتیم کی اینارو میگیره؟ بهترینها اومدن براشون... زندگیاشون بهترین.‌

نه ربط به هیچی نداره حتی به مذهب! فقط اون بالا نوشته شده 

خیر به‌ تعبیر شما

به تعبیر من نیست 

حتی تو زندگی پس از زندگی اون دنیا بهشون گفته بودن برگردید شما با فلانی ازدواج میکنی. با اون یکی گفته بودن فلان وقت با این زن ازدواج میکنی صاحب دو فرزند میشی.‌

من به عینه دیدم. عشقم ازم خاستگاری کرد شبش خاب دیدم نمیشه. خواب دیدم با دختری به نام فلان ازدواج میکنه. 

به خود خدا قسم خووش نوشته تقدیر . 

جناب علی میفرمایند قسمت تو از کنار تو عبور نخاهد کرد

به تعبیر من نیست حتی تو زندگی پس از زندگی اون دنیا بهشون گفته بودن برگردید شما با فلانی ازدواج میکنی ...

فکر کنم همشهری هستیم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
به تعبیر من نیست حتی تو زندگی پس از زندگی اون دنیا بهشون گفته بودن برگردید شما با فلانی ازدواج میکنی ...

یک قضا و قدر حتمی داریم که در لوح محفوظ است و فقط نزد خداست 

یک قضا و قدر غیر حتمی داریم که در لوح محو و اثبات است و ممکن است آن لوح دیده شود توسط انبیا و اولیا و اهل برزخ از آن باخبر باشند همانند اشخاصی ک در زندگی پس از زندگی تعریف کرده اند و شما اشاره فرمودید‌ . 

ولی آیا نمی‌شود آنرا تغییر داد؟؟؟ می‌شود 

با صدقه انسان از مرگ دلخراش نجات پیدا می‌کند و یا صله رحم یا برعکس قطع رحم از عمر انسان میکاهد. 

ها یادم افتاد آره باهم صحبت کرده بودیم. دعای سیفی صغیر هر شب بخون حتی اگه ازدواجم نکردی ضرر نکردی آث ...

چون منسوب به حضرت امیر علیه السلام هستش نه بخاطر حاجت فقط بخاطر عشق و ارادت قلبیم به حضرت سعی میکنم تو تمام لحظاتم زمزمه کنم

یک قضا و قدر حتمی داریم که در لوح محفوظ است و فقط نزد خداست یک قضا و قدر غیر حتمی داریم که در لوح مح ...

ازدواج را نمیشه خداوند برای هر روحی جفتش را مشخص کرده و زمانشم دست خود خداست

ازدواج را نمیشه خداوند برای هر روحی جفتش را مشخص کرده و زمانشم دست خود خداست

خیر چنین نیست

برگ درخت 

چه ازدواج 

چه مرگ همه و همه بستگی به علا و عواملی دارد 

ماشین میزد به طرف مرده بود نمیزد نمرده بود 

خواستگار بیاد برای شما بگی بله ازدواج کردی نگی بله ازدواج نکردی 

باد بخوری به برگ درخت در پایید میوفته نخوره میمونه با فرداش شل تر میشه میوفته . 

هیچ موثری در عالم بجز خدا وجود ندارد 

هیچ حول و قوه ای بجز خدا در عالم وجود ندارد 

همه چیز دست خداست 

منتها خواست تکوینی خدا 

خیر چنین نیستبرگ درخت چه ازدواج چه مرگ همه و همه بستگی به علا و عواملی دارد ماشین میزد به طرف مرده ب ...

فکر کنم شما روحانی هستید.

ولی من بازم میگم دو انسانی که قراره جفت هم باشن از قبل مشخص شدن اون دو نفر اینقدر با آدم های متفاوت آشنا میشن تا بالاخره همدیگه را ملاقات کنن. نمونه بارزش را تو اطراف خودم دیدم. نه زمان دست ماست نه شخصش.

فکر کنم شما روحانی هستید.ولی من بازم میگم دو انسانی که قراره جفت هم باشن از قبل مشخص شدن اون دو نفر ...

پس اون زنی ک شوهرش قاتل میشه یا شوهرش بدکار میشه چه گناهی کرده که باید خدا این شوهرشو بزور بهش قالب کنه؟؟؟؟

خیر چنین نیست.