2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر کوچکتر از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 61 پست
حالش بد شده چون روحیش داغونه! به خاطر عشق تو نیستیکی دو سال بعد که از فوت مادرش بگذره میره پی زندگیش ...

اخه ب خواهرمم گفتم میگ نه کوچیکه و باید بزرگتر باشه یعنی بچست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پسرخوب و باشخصیتیه،و میدونید که صرفا انتخابشون صرفاًازروی هیجان نیس میتونید،بدون شتاب زدگی بهم دیگه یه زمان معقولی بدیدتا به اطمینان برسیدجهت قطعی شدن انتخابتون.اگه نتیجه مطلوبی گرفتیدبه نظرم ایراد خاصی نداره 

اون بچه ست بزرگتر که بشه پشیمون میشه 

الان بر اثر هورمون هاش و شرایطش داره تصمیم میگیره 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اضلا توجه نکن به این جیزا، پسره باید از دختر بزرگ تر باشه مگه اینکه واقعا از لحاظ عقلی پخته باشه! ول ...

طوریه که یخورده کم حرفم هست و بیشتر تو خودشه شما بگین چطور رفتار کنم واقعن دلم نمیاد دلشو بشکنم

طوریه که یخورده کم حرفم هست و بیشتر تو خودشه شما بگین چطور رفتار کنم واقعن دلم نمیاد دلشو بشکنم

ببین حس طرحم و دلسوزی قثی تر از عشقه و اغلب اوقات با عشق اشتباه گرفته میشه. 

میکن پسرا باید بزرگ تر باشه چون اینجور حرد تکیه گاه میشه ولی وقتی زن بزرگ تر باشه میشه مادر! 

اینجور خودت اذیت میشی عزیزم، ی بار وایسا بگو بهش و قال قضیه بکن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
یعنی شما ۲۳ سالته هنوز نمیدونی پسرا عاشق هررر موجودی که بهشون یه ذره توجه و دلسوزی نشون بده میشن؟ او ...

اولش بنظر منم همینجوری بود ولی الان واقعن جدیه تصمیمش در حدی ک فقط میگ برم سرکار تا سال بعد اوکی میشه بعدم یخورده ریزست همچین هیکل و قدی هم نداره خدا خودش بخیر کنه 

اینجور مسائل دیدنیه،

یعنی باید آقا و خانم رو دید،سطح فکر و تعقل و نگرششون رو سنجید،

گاهی یک پسر۱۹ساله به یک خانم۲۳ساله میخوره،گاهی هم نمیخوره،.

البته قبول دارم که معمولا اینجور ازدواج ها غلطه