2777
2789

طولانیه خلاصه اش همکلاسیه بعد کات یه مدت قهر و آشتی داشتیم و من نامزد کردم و این هفته عقدکنون داریم. 

کلاسا با هم داریم یه مدت از هفته قبل خیلی سرد شده بود چند شب پیش روی خط مخفیم پیام داد منم جوابش دادم. 

امروز صبح دیدمش کافی شاپ دانشگاه نشسته رفتم سمتش گفتم هنوز عادت داری صبح زود یه چیز شیرین بخوری خندید گفت بعضی عادتا همیشگیه برای منم چیزی سفارش داد با هم خوردیم یکم حرف زدیم از گذشته و اینکه چقدر زود گذشت و خاطرات قدیمی مرور کردیم. 

بعدش تا کلاس رو با هم رفتیم بازم خاطرات زنده شد گفتش اصلا نمیخواست با قهر و کدورت تموم بشه اونم مثل من ناراحت بود از اتفاقاتی که افتاد. 

خلاصه کلاس رفتیم دیگه بعدش یکم رفت سمت پسرا حالا کلاس بعدی هم الان شروع میشه من برم بشینم بازم میام تعریف میکنم. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورشو خط بکش اگه داری ازدواج میکنی

کاریش ندارم که فقط نمیخواستم بین ما کدورت باشه اونهمه خاطره خوب رو خراب کنیم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

واااا

وقتی متعهد شدی ازدواج کردی دیگه قید اونو باید بزنی

هم خدارو میخوای هم خرما😐😐

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

وقتی محرم کس دیگه ای هستی دیگه چرا میری با یه پسر دیگه خاطره میگی میخندی!

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

اگ نامزدت پیشت بود میرفتی بگی هنوز عادت داری اول صب شیرین میل کنی؟؟اگ نانزدت پیشت بود باز میرفتی ور دل اون اقا؟؟؟

هرکاری ک پیش نامزدت همسرت نتونی انجام بدی و در نبودش انجام بدی خیانته 

لطف کن در حقش و عقدکنان باهاش رو بهم بزن

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

کاریش ندارم که فقط نمیخواستم بین ما کدورت باشه اونهمه خاطره خوب رو خراب کنیم

خآره خوبشو الان میخای چیکار به چه دردت میخوره

بزارش کنار 

الان خوشت میاد نامزدت بره با دوست دختر قبلیش کدورت‌ها رو از بین ببره صبونه بخوره تو کافی شاپ

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی