2777
2789
عنوان

علائم طلسم بخت چیه

72 بازدید | 13 پست

اینکه خواستگار یا پیشنهاد زیاد داشته باشی ولی خوب نباشن و رد کنی یا اونا وسطش برن میتونه نشونش باشه یا کسب که بختش بستس کلا کسی نمیاد جلو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دعاشو نداشته باشم بازم باطل میشه؟منظورم اینه دعایی که برام نوشتنو ندارم پیدا نکردم

اول باید سرکتاب باز کنی ببینی اصلا بختت بسته اس یا نه . اگه بسته بود که باز میکنه برات فرقی نداره تو اون دعا رو پیدا کنی یا نه دعانویس کار خودشو بلده.  اگرم بختت بسته نبود بهش،بگو یه دعا بده که خاستگاری بیاد برات 

اول باید سرکتاب باز کنی ببینی اصلا بختت بسته اس یا نه . اگه بسته بود که باز میکنه برات فرقی نداره تو ...

چن جا ف.ال گرفتم میگن سنگینی و دعا داری 

میگن ممکنه خودت دعا گرفته باشی سنگینی همون باشه ( خودم دعای بخت گشایی گرفتم قبلا) 

مرسی عزیزم

چن جا ف.ال گرفتم میگن سنگینی و دعا داری میگن ممکنه خودت دعا گرفته باشی سنگینی همون باشه ( خودم دعای ...

اگه جای خوب رفتی ف.ال و سرکتاب باز کردی که بهشون میگفتی یه دعا بدن که همون سنگینی برطرف بشه .. 

تاپیک آخرم درمورد ازدواج هست بخون .شاید بدردت بخورا