2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واااای قربونت برم که اینقدر انرژی مثبت میدید خدا از دهنتون بشنوه

من دوبار دیگه با هاله خیلی کم مثبت بود. اینکه خط واضحه. برا منم دعا کن. انشاالله بسلامتی و خوشی باشه عزیزم 😍🥰

حتما عزیزم بعدداز ظهر جوابش بیاد میزارم

منم هبر کن عزیزم ایشاالله ک مثبته 

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
من دوبار دیگه با هاله خیلی کم مثبت بود. اینکه خط واضحه. برا منم دعا کن. انشاالله بسلامتی و خوشی باشه ...

ایشالله ک حامله ای عزیزم   

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
من دوبار دیگه با هاله خیلی کم مثبت بود. اینکه خط واضحه. برا منم دعا کن. انشاالله بسلامتی و خوشی باشه ...

فدات شم عزیز دلم انشالله خدا مراد دل همه رو براورده کنه 

بچه هات پسر بودن یا دختر ؟ با این هاله بتات چند بود قربونت؟؟

وای عزیزم دلم متاسفم ببخشید ناراحتت کردم دو قلو بودن؟؟یعنی یکیشونو از دست دادی ؟؟

یکی دوقلو بود با دارو خارج رحمی شدن. هشت هفته سزارین شدم. 

یکی ده هفته سقط شد. اینو دیدم جنین اندازه دستم بود قرمز بودش

وای چقدر سخته چرا کار سنگین کردی ؟ چرا مراقب خودت نبودی خوب بهاره جان؟

یکی هشت هفتم بود دیر فهمیدم کار سنگین کردم فکر کن عصر جواب ازمایش و گرفتم شبش سقط شد.. 

بعدی هم خارج رحمی بود

2810