2777
2789
عنوان

توماشین شوهرم سیگار پیدا کردم

139 بازدید | 14 پست

چهارشنبه عصر بحثمون شد بعد گفت برو خونه بابات پنجشنبه جمعه اونجا باش تا هم تو هم من کمی اروم بشیم

پنجشنبه عصربهش زنگ زدم بیا دنبالم بچه ها تکالیفشون باید انجام بدن باسرسنگینی گفت کار دارم نمیتونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شما از خونت نرو دوست داره تنها باشه بره اتاق دیگه 

این یک اشتباه بزرگه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

نباید تا زنگ میزد زنگ میزدی بچه ها یه روز نمیرفتن مدرسه تا فکر‌نکنه تو زندگی میتونه هرکاری کنه شما چون پاسوز بچه ها هستی صدات در نمیاد صبرت زیاده و میتونه بتازونه تا نمیومد نباید میرفتی پادری نباشیم

ساعت 12برگشت من بیدار بودم  بعد رفتم نصف شبی ماشین چک کردم ی پاکت سیگار وفندک بود

بعد در شاگر قفل بود در شاگر ماشینمون جوریه که با دست باید قفلشو باز کنی یعنی کسی باهاش سوار نشده

نباید تا زنگ میزد زنگ میزدی بچه ها یه روز نمیرفتن مدرسه تا فکر‌نکنه تو زندگی میتونه هرکاری کنه شما چ ...

حوصله این بچه بازیا ندارم درس مشق بچه هام مهمتر منم دوروزه باهاش حرف نمیزنم

شما از خونت نرو دوست داره تنها باشه بره اتاق دیگه این یک اشتباه بزرگه

این ماه دوبار این کارو کرد اگه نرم دعوامون شدت میگیره ولی از این به ببعد به درک شدت بگیره مگه دست خودشه هربار میگه برو 

این ماه دوبار این کارو کرد اگه نرم دعوامون شدت میگیره ولی از این به ببعد به درک شدت بگیره مگه دست خو ...

اونجا خونه شماست

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2810