بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺
سهم من 1000تاصلوات برای ام ابیها حضرت زهرا .....ان شاءالله خدابه حرمت یگانه بانوی اسلام دخت پیامبر بده حاجت همه وهمه وهمه راوبیآمرزه اسیران خاک را.....الهی آمین
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
۵۰ تا صلوات برمیدارم هدیه به پدرم میکنم ثوابشو. اگه تونستی و مقدوره برات هرکی این پیام خوند برای شادی روح پدرم یه توحید بخونه. ممنون میشم لایک کنید منم برای شما بخونم.
100تا هرکس میتونه برام یه دعایی بکنه یه بدهی ناجوری دارم آبروم توخطره دوست داشتم بیشتر صلوات بفرستم ولی سرکارم نمیتونم ممکنه دعای یکی از شما درحقم برآورده بشه