2777
2789

می‌دونی دارم به چی فکر می‌کنم به اینکه چرا نباید کشور ما با این همه ذخایری که داریم توی خاورمیانه که هیچ توی دنیا به عنوان کشوری باشه که همه دلشون بخواد به کشور ما مهاجرت کنند چی شد که به اینجا رسیدیم که خودمونم دلمون می‌خواد فرار کنیم و بریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خاورمیانه اصلا حق برای مهاجران قائل نمیشن کشورهایی هم که دوستان گفتند برای شهروندان خودشون خوبن نه برای مهاجرت به خصوص هزینه های زندگی هم تو بعضیهاشون به شدت بالاست دیگه بحثهای فرهنگی و امنیتی که بماند اگه واقعا میخوای بری حداقل به فکر اروپا باش

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
مرسی..منظورتون از ثبت نام شرکت متوجه نشدم میشه توضیح بدین

میری یه خونه ، هر خونه ای اجاره میکنی

بعد یه شرکت ثبت میکنی فرقی هم نداره 

بعد با همون ثبت شرکت اقامت میدن بهت

ولی اول باید همه چی رو بسنجی و ببینی میتونی کار پیدا کنی بعد اقدام کنی

تکاپو برای نجات ✨️
می‌دونی دارم به چی فکر می‌کنم به اینکه چرا نباید کشور ما با این همه ذخایری که داریم توی خاورمیانه که ...

چراش که معلومه ولی به لطف نی نی یارا که حواسشون به همه جا هست نمیشه گفت😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
کدوم کشورهاش خوبه؟

برای مهاجرت شاید کمی دبی بهتر باشه اونم به شرطی که با پول و سرمایه گذاری بری بقیشون اصلا خوب نیستن نه اقتصادی و نه فرهنگی و نه امنیتی 

چراش که معلومه ولی به لطف نی نی یارا که حواسشون به همه جا هست نمیشه گفت😁

دلم خیلی می‌سوزه 

حق ما این نبود حق مردم ایرانی نبود این مدل زندگی کردن انقدر تو لول و سطح پایین تحمل کردن شرایط حقمون نبود نباید به این سبک زندگی محکوم می‌شدیم نباید به جایی می‌رسیدیم که دلمون بخواد به عنوان شهروند درجه ۳ و ۴ بریم تو کشورهای دیگه زندگی بکنیم وقتی خودمون بهترین کشوری رو که میشه توی دنیا پیدا کرد داریم ولی داریم تو فقر و بدبختی زندگی می‌کنیم

دلم خیلی می‌سوزه حق ما این نبود حق مردم ایرانی نبود این مدل زندگی کردن انقدر تو لول و سطح پایین تحمل ...

دقیقا خدا می‌دونه منم چقدر دلم میسوزه الان یکی از کاربرها اسم چندتا کشور رو آورد که آدم دلش میخواد سرشو بکوبه به دیوار که چطور ماهایی که چه به لحاظ منابع چه به لحاظ موقعیت جغرافیایی و چه به لحاظ فرهنگی و توانمندی‌های فردی و اجتماعی نباید به کمتر از سوییس و آمریکا و...رضایت می‌دادیم حالا اسم این کشورهای سطح پایین رو میاریم همین حالا تو منطقه کمترین درآمد سرانه برای ایرانی هاست 💔