2777
2789

من بیشتر از شوهرم بهش وابستم من نیاز ب توجه دارم ولی اون ن من همش میگم ب من توجه کن محبت کن بیا پیشم حتی برای رابطه هم من باید پیش قدم بشم ولی شوهرم انگار نیازی ب من نداره اصلا همش گرفتاره کارشه کارش هم سخته ولی من میبینم اصلا ب حرف من نیست و مدام ب حرف خانوادشه اگه داداشش بگه فلان کارو کن زود انجام میده فقط میخوام بدونم چی کار کنم اینقدر اویزونش نباشم چون همش من اذیتم تنهام بهش نیاز دارم ولی اون اینطوری نیست

وابسته ش نباش 

تو دست و پاش نباش 

دست نیافتنی و کاریزماتیک باش 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری اخه

خو همینکارایی ک گفتی رو‌نکن!

تا نیومده سمتت برای رابطه تو اصلا نرو 

ولی تا میتونی هم بخودت برس مجبور بشه بیاد سمتت

بهش نگو بهم توجه کن 

همیشه خیلی نخند باهاش یعنی ازونایی ک‌همش نیششون بازه😂بعضی وقتا اوج حرفاش میشه ی لبخند عمیق بزن کافیه 

از نظر مالی مستقل شو

وقتی میاد خونه دم پرش نپیچ دم در سلام علیک رو بوسی بعدش برو به کارات برس تی وی ببین سریال ببین  کتاب بخون

کلا هرچی وابسته به مرد نباشی بیشتر دنبالته

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

لباسای جذاب بپوش به خودت برس وقتی میاد ی سلام بده و برو پی تلویزیون یا گوشی کتاب هرچی ی مدت کلاس برو خودتو مشغول کن نزاربفهمه بهش نیازداری مردا جنبه ندارن هرچقدرم میخای دوسش داشته باش اما یکم قوی باش نشون نده ک دوسش داری بزار ۵۰ به ۵۰ باشه ی مدت برعکس الانت شو بعد اونه ک کم کم نگران میشه 

از لحاظ وابستگیم ببین کم کم سعی کن منطقی بشی از عقلت کمک بگیر بجای دلت موقعه های که خیلیم بهش نیازداری زمینشو بچین ولی طوری ک اون بیاد سمتت عطرهای خوب بزن همیش دوش بگیر لباسای خوب بپوش البته ن همیش ل..خت بزار فرقی بمونه