2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسردگی گرفتم با کامنتاتون من ۳۸ سالمه یعنی دوسال دیگه میانسالم؟ من هنوز خییلی احساس جوونی میکنم

گفتن 50سالگی... 40سالگی اوج چل چلی.. نبابا دلت باید جون و شاد باشه😅

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2805
منم چه حرفایی میزنندا البته چون اینجا همه تو سن نوجوانی هستند ۳۰ ساله رو پیر می‌بینند

ارههههه دقیقااا یادمه ۱۸سالم بود سی ساله هارو خیلی پیر میدم خدا منو ببخشه چقدررربه مامانم که ۳۰ سالگی داداشم رو باردار بود تیکه مینداختم دم پیری بچه آوردی...یا یکی که بالای ۲۰ میشد می‌گفتیم ترشیده ولی الان همه چی تغییر کرده

ارههههه دقیقااا یادمه ۱۸سالم بود سی ساله هارو خیلی پیر میدم خدا منو ببخشه چقدررربه مامانم که ۳۰ سالگ ...

دقیقا ،یه بار از بابام پرسیدم چند سالته گفت چهل ،گفتم عهههههه چههههههل

من که ۳۹ سالمه هنوز که هنوزه فکر میکنم ۱۸ سالمه. نمیدونم چه مرگمه باید برم روانپزشک

سن فقط یک عدده، حتی ۹۹ ساله هم میتونه حس جوانی وشادابی داشته باشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
بچه ها، ما زنها تو ۱۸ میمونیمحتی اگر صدسالمون بشه، هرگز پیر نمیشیم، پیر مال مردهاست

دقیقا من همینم. به خدا گاهی از خودم خجالت میکشم پیش بچه هام ،با بچه هام کل کل میکنم مثل خواهر برادرها 😂😂هرکار میکنم مثل مادر خودم که با من رفتار میکرد باهاشون رفتار کنم نمیشه. چندتا کیلیپ در مورد اینکه دهه شصتها پیر نمیشن دیدم تو اینستا ،فهمیدم من تنها نیستم

2810