2777
2789

من صبح پاشدم بچه هامو راهی مدرسه کردم، تو یه ساعت ناهارمو پختم الانم میخوام یکی دوساعت بخوابم، پلو گذاشتم با کباب تابه ای، یه کم برا ناهار شوهرم گذاشتم برد سرکار، بقیشم ناهار خودمون

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاحالا درست نکردمچجوری درست میکنی شما

کلم برگ رو خوردکن یکم زیاد باشه میپزه کم میشه حجمش 

بریز ماهیتابه روغن بریز یه زره آب بریزدرشو بزار یکم که بخارپز شد یه کوچولو سرخش کن تویه ظرف دیگه گوشت چرخکردرو سرخ کن پیازر رنده کن بریز توگوشت تفت بده زردچوبه،خیلی کم دارچین،رب، پاکریکا اگه خواستی ،نمک 

بعد موادگوشت روبریز رو کلم مخلوط کن برنجو آبکش کن یه لایه ازمواد یه لایه برنج بزاردم بکشه واسه ته چینشم میتونی از لواش یا خود برگ کلم استفاده کنی

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
اتفاقا برنج های ایرانی اکثرشون اگه حواست نباشه وا میرن.لامصب برنج هندی انگار پلاستیکه ۵ ساعت هم بجوش ...

برنج ایرانی زود شفته یشه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
از ته دلم از خدا میخوام هر چی خودمون میخوریم بچه‌هامم بخورنواقعا ستمه دو نوع غذا😶‍🌫️

اوووووو کجاشو دیدی 

سالها بچم به خیلی مواد حساسیت داشت مجبور بودم هر روز چند نوع غذا 

هفته پیش تست داد خداروشکر تقریبا خوب شده ولی دیگه به غذاهای ما عادت نداره بازم مجبورم ۲ نوع غذا درست کنم 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

سلام من اکثر تاپیکاتو میخونم و دنبالت میکنم

متوجه شدم که میخوای کنکور فرهنگیان بدی

ولی یه چیزیو رک بگم تو اگه باهمین فرمون بری جلو محاله قبول بشی

پارسال با نامزدیت بیخیال شدی گفتی سال بعد میخونم

امسالم که در گیر خونه و مهمون و‌‌ آشپز خونه ای...

ما که قبول شدیم ۵،۶ ماه خودمونو حبس اتاق کرده بودیم ما حتی درست و حسابی خانوادمونم نمیدیم نه تنها من کل بچه های کلاس

حالا تو که تجربی ای سنگین تری

تو قراره خرداد هر روز امتحان بدی باید به سطح خیلی بالا برسی چون فورجه نداری عملا ..

ترمیم همزمان دوازدهم و یازدهم...

خواستم بگم یا درست و حسایی چند ماه خودتو وقف درس کن یا الکی پیش بقیه اسم کنکوری رو خودت نذار

چون من هر کسو حدس بزنم قبول میشه یا نه درست از آب در میاد...

الان نمیفهمی چیکار میکنی ولی بعدا خیلی قراره بابت وقت کشی هات پشیمون بشی‌..‌.

اگر واقعا پدرو مادرت تحصیلکرده و فرهنگین من در عجم چطور رو درست حساس نیستن

تو الان ازدواج کردی تشکیل خانواده دادی بهترین کار اینه ک این ۶،۷ ماهو بیخیال همه چیز بشی و شغلتم ردیف کنی

وگرنه خیلی معذرت میخواما دخترای دیگ یعنی رقیبات صبح تا شب دارن جون میکنن خودشونو با کتاب خفه میکنن نمیذارن نوبت به شما برسه...

موفق باشی

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

وای دستت طلازحمت کشیدی تایپ کردی گلی😘😘😘😘

امتحان کن  عالی میشه

زعفرون یادم رفت

سلام من اکثر تاپیکاتو میخونم و دنبالت میکنممتوجه شدم که میخوای کنکور فرهنگیان بدیولی یه چیزیو رک بگم ...

سلام عزیزم 

راجب کنکور حق با توعه

ولی من کلا شاید در هفته دو بار آشپزی کنم 

همونو بیشتر درست میکنم دو سه وعده ناهار میخوریم 

شام درست کردن و شستن ظرفا با همسرمه 

جمعه ها فقط کار خونه میکنم 

بقیه روزای هفته هیچ کاری انجام نمیدم 

وعده های ناهار رو هم دو سه بار مامانم درست می‌کنه غذا می‌فرسته برامون

چون شوهرمم درس میخونه وقت همدیگه رو نمی‌گیریم 

شرایط فراهمه ان شاءالله خدا یه توانی بهم بده بخونم 

نتیجه رو میسپرم به خدا❤️❤️

سال پیش اینکه کنکور ندادم فقط به خاطر نامزدی نبود 

کلا حال روحی خوبی ام نداشتم روح و ذهنم خسته بود 

سلام عزیزم راجب کنکور حق با توعهولی من کلا شاید در هفته دو بار آشپزی کنم همونو بیشتر درست میکنم دو س ...

خیلی خوشحال میشم بیای و تاپبک قبولیتو برنی برامون💙ارادت قویه حتما میتونی اگر فیلم و جزوه و کانال خواستی من زیاد دارم ..‌رو کمکم حساب کن

خیلی خوشحال میشم بیای و تاپبک قبولیتو برنی برامون💙ارادت قویه حتما میتونی اگر فیلم و جزوه و کانال خو ...

ان شاءالله 😊❤️

الان تاپیکت رو خوندم 

من روبیکامو پاک کردم چند روز پیش 

چون بعضی وقتا وسوسه میشدم تو روبینو برم 

فقط توی روبیکا کانال دارید ؟

ان شاءالله 😊❤️الان تاپیکت رو خوندم من روبیکامو پاک کردم چند روز پیش چون بعضی وقتا وسوسه میشدم تو رو ...

نه تلگراممم هس