2777
2789

اولا که اسمش، چهره ش، شغلش و هرچی بهش ربط داره ممکنه برات تکرار شه یا شبیه ببینی یا به خاطر فعالیت های مغزی و چرخه های یادآوری و فراموشی خوابشو ببینی

دوما  که خاطراتتون، حرفاش، آرزوهاتون، آرزوهاش و قصدش،  اینکه چطوری شروع شد و ادامه پیدا کرد و تموم شد

سوما هرچی مونده، یادگاریه، کادوئه، عکسه ،چته، بچه س، یه درده یه چیز خوب و کاربردیه یا آشناهای مشترکه، یه سری بدبختیه که اون تو رو باهاش تنها گذاشت و... یا آزاریه که داره میرسونه یا تهدیده که کرده و...

اینا اگه تو با منطق و عقل و خیلی چیزای دیگه و با کمک خدا و توکل و توسل و نذر هم خودتو نجات داده باشی، باز هم هستن.

اول از همه، نباید با قصد مبارزه بری سمتش

اینا پیشنهاده

بذار بگم چطور باهاش برخورد کنی

در واقع یه گفتگو بین خودتو فکرته

انگار فکر تو یه هویت داره

فکره میاد، میگه که : عه یادش بیفت!

تو میگی: من طبق تموم فکرام و تموم تحلیلام به فلان نتیجه رسیدم و الان در حال حاضر دلیلی نمیبینم این پرونده رو باز کنم مجدد. ای فکر! تو. خیلی محترمی! میشه دلیل منطقیتو بگی که چرا الان باید  تمرکزمو رو این موضوع بذارم؟

فکره:  به فلان دلیل

تو: اگه منطقی بود آره اوکیه ، اگه نه، میگی منطقی نبود و برو 

بعد این فکر چند بار با ظاهر های مختلف میاد مثل داستان  بز بز قندی و بچه هاش و گرگ ناقلا. یه بار میگی دستتو نشون بده، دست  آردی نشون میده و... 

در کل هی فکره میاد، توئم ردش میکنی میگی فکر عزیز اگه حرف جدیدی دلیل جدیدی داری بگو سراپا گوشم ولی اگه نه مزاحم نشو

اینطوری خودتو از هرچیزی نجات دادی علی الخصوص وسواس فکری. که در کنار نذر و توسل و توکل و کمک خواستن از خدا ، واقعا بهش نیاز داری.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ممنون عزیزم 🌹 شما طلاق گرفتی؟

جدا شدم ولی داستان من یکم متفاوته

عقد بودیم در دوره نامزدی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چ متن محشریکپی شد❤️

ممنونم عزیزم نظر لطفته😘😘

میترسم که پشیمون بشم یا بچم اذیت بشه این چسط

این واقعا تصمیم مهمیه باید تک تک دلایلتو بنویسی و بهش فکر کنی، به بعدش فکر کنی  و برا تک تک اتفاقا آمادگی داشته باشی یا در خودت ببینی که میتونی آمادگیو ایجاد کنی 

چون واقعا هم احساس هست هم مسئولیت هم نگرانی، باید از یکی کمک بگیری که سررشته داره توی این کار

قدم اول اینه که تموم دلایلتو از قبل بنویسی و بری با همچین کسی حرف بزنی کمک میکنه دونه دونه اونا رو بررسی کنی

اونایی که میشه تغییر دادو بهت کمک میکنه روش تغییر پیدا کنی

اونایی که خیلی مهمه رو کمک میکنه جدی بگیری

مهم اینه که ضربتی و حالت کنده شدن جدا نشی یا با دلایل ساده نمونی، مهم اینه که دونه دونه چیزایی که اذیتت میکنه بررسی کنی، توی این مدت رابطتت با خدا رو تقویت کنی

در واقع یه مشاور خیلی کار بلد و معتقد میتونه کمک کنه

نه هر مشاوری.

ممنون عزیزم 🌹

خواهش ممنونم از توجهت💕

و اینکه 

اگه از آدم تعریف کنن و بگن حالا با تموم ضعفو کاستی ها دوست داشتنی یا خوبی، فکر میکنی که برا اون نه!

به چشم کسی که قرار بود بیاد نیومد

در صورتی که قطعا اومد ولی تو مسئول بی لیاقتی  و قدرندونی دیگران  نیستی 

همین که به هر نحوی قرار نیست هر روزو هر ساعتو هرشب ببینیش عالیه عااالی عاااالیییییییی