2777
2789
عنوان

بچم زود میخوابه ی دردسره دیر میخوابه ی دردسر دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 47 پست
بچه خاهرمم همینه پنج صب بیدار میشه صبحونه میخواد دو سالشه🤣 خیلی زجر آوره میدونم

پسر منم چهار صبح میگ چای دم کن 

حالا چای خور نیست منظورش اینه پاشو 

من واقعا چهار صبح تو ی عالم دیگم حالیم نیست چه اتفاقی داره میفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط باید زیاد تحرک کنننذاری روز استراحت کننشب دیر بخوابننوزاد بودن خوب سیرشون میکردمولی خب بازم من ه ...

تحرکش زیاده

من خودمو بکشمم ظهر نمیخوابه

اصلا ی وقتایی من تو هپروتم نمیفهمم واقعا چکار دارم میکنم کجام 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر منم چهار صبح میگ چای دم کن حالا چای خور نیست منظورش اینه پاشو من واقعا چهار صبح تو ی عالم دیگم ح ...

یکم اذیت میشی ولی برا کلاس اولش راحتی سعی کن خودت بعد ازظهرا بخابی لااقل شوهرت نگهش داره

ما سه تا بچه این مدلی داریم خب تنها راه حلمون که جواب میده یکساعت قبل خواب میبریم دور دور با ماشین حکم گهواره داره دوم اینکه وقتی  میخایم بخابه خاموشی میزنیم دیگه گوشی و اینا تعطیل تاریک مطلق تا بخابن

پنج صب پاشو تا ظهر. خستگی و بیحالی تحمل کن شب خاموشی بزنین ده بخاب کم کم عادت میکنی

اصلااا نمیتونم، حالم ایتقدر بد میشه حالت تهوع بهم دست میده، اگ روزی صبح زودش بلند شم حتما باید بعدظهر بخابم

ما سه تا بچه این مدلی داریم خب تنها راه حلمون که جواب میده یکساعت قبل خواب میبریم دور دور با ماشین ح ...

اخه مشکل ما خوابوندنش نیست شما بگو ۹ شب می میفرستم میخوابه 

مشکل اینه نه بخوابه دو سه شب بیداره تااا نه شب فردا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40