2777
2789
عنوان

بچم زود میخوابه ی دردسره دیر میخوابه ی دردسر دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 47 پست
🥲🥲🥲🥲یعنی پدر مادر سرویس میشن این وسطمن به پسرم التماس میکنم شب زود نخواب 😅😅😅

خب بدنش اون مقدار خواب نیاز داره 😂

ولی بزرگ که بشه واسه خودش خوبه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های منم کم خواب بودن نوزاد بودن فقط ۶ ساعت میخوابیدن در شبانه روز الانم ظهر ها نمیخوابن ولی خواب ...

نوزاد بود هیچکس باورش نمیشد اینقدر کم میخوابه تا چهار ماهگیش رفتیم مسافرت با بقیه دیدن راست میگم

الانم واقعا سختمه عادت نکردم هنوز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حتی یه موقع هایی راحت با ۲ـ۳ ساعت طول روز رو زندگی میکردم تازه دانشگاه هم میرفتم کلا مدل خیلی بدی ...

🥹🥹🥹🥹واقعا سخته 

پسر منم از چهار سرگردونه

منم تو هپروت

هی میگفت گشنمه من اصلا جون ندارم بلند شم 

مسافرتم میریم دیگ با دعوا میخوابه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوزاد بود هیچکس باورش نمیشد اینقدر کم میخوابه تا چهار ماهگیش رفتیم مسافرت با بقیه دیدن راست میگمالان ...

فقط باید زیاد تحرک کنن

نذاری روز استراحت کنن

شب دیر بخوابن

نوزاد بودن خوب سیرشون میکردم

ولی خب بازم من همش کمبود خواب داشتم

چه روزهایی بود .....

برعکس بچه های خواهرم انقدر میخوابیدن ...میخوابیدن تا به زور بیدارشون کنه 

نه دیگه اگه بخوادم نمیتونه 😂من تا حالا خواب تا ساعت هفت یا هشت صبح به خودم ندیدم

واای خوشبحالتون من همیشه حسرت شماها رو میخورم، شوهرمم همینجوره، من خودم هر وقت بخابم زودتر از یازده دوازده نمیتونم بیدار بشم، حالم بد میشه 

من ک دیگ عادت دازم ۶ صب بیدار شب ۱۱ میخایم پس با بچه ام مشکلی نخواهم داشت

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌